Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék elköltözni?
Szétmentek apámmal tavaly januárban, apám egy másik nőt választott, akivel azóta is együtt vannak. Tudom, hogy anyut ez nagyon bántotta, bántja a mai napig is, de sokat beszélgettünk, elmondta, hogy mindketten hibásak abban, hogy idáig fajultak a dolgok. Ennek ellenére mostanában már elviselhetetlen, hónapok óta, semmi másról nem szól az élet, csak arról, hogy apámat és a barátnőjét szidja, na meg engem, ha velük vagyok és jól merem érezni magam. Már azon gondolkoztam, hogy szeretnék apáékhoz költözni, de azt hiszem, ezzel nagyon megbántanám anyut. Ez nem célom, de itthon sem jó már, pocsék a hangulat, hiába próbálom elterelni a figyelmét, programokat csinálni, nem érdekli semmi. Kérdeztem apuékat is, azt mondták, hogy ha szeretnék odaköltözni, ők örömmel látnak, de ha így döntök, üljünk le beszélni anyuval együtt. Nem tudom mit csináljak. ?
17/L
"Drasztikusnak nem mondanám, de könnyűnek sem. "
Senki sem állította, hogy könnyű. Az édesanyádnak sem az. A harag egyébként a gyásznak egy természetes fázisa, ha beleragad - és sajnos úgy tűnik, hogy beleragadt - akkor az baj, ahhoz tényleg szakmai segítség kell.
Az viszont, hogy egy év után a költözést fontolgatod nem csak mérhetetlenül sekélyes, hanem mint fentebb kifejtettem, meggondolatlan dolog is. Főleg, ha úgyis kollégiumba mennél 1-2 éven belül.
Kizárt, hogy apukád barátnője örülne annak, hogy odaköltözz. Most azt mondja, hogy persze, meg támogat, de ha valóban megtörténik, akkor nem fogja szeretni a szitut.
Az új nők mindig ügy kalkulálnak, hogy a gyerek az anyukánál marad, hiszen az estek 98%-ában tényleg így történik. Lehet, hogy 2 hetente kedves veled, de nem akar veled élni, az biztos.
Aha, tehát, azért, mert anyuci labilis, még a kérdező is menjen tönkre az ő hülyeségébe.
Bocs, akik ide kommentelnek, java részének fogalmuk sincsen, milyen olyan légkörben élni, ahol a másik folyamatosan negatív, szidalmazza a másikat, szomorú, stb. és szaksegítséget nem hajlandó igénybe venni, csak a másikat húzza le a szrba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!