Anyám elvette a pénzt, amit karácsonyra ajándékba adott, mit tegyek?
Anyám összeveszett velem, mert fel akartam venni egy akkor még vizes pólót. Nyilván megszárítva, szárazon vettem volna fel. Üvöltözött velem, hogy egy szemétláda vagyok és a táskámból, a pénztárcámból kivette a pénzt, mert én azt a ruhát akartam felvenni és nem értettem vele egyet. Mit csináljak?
21 éves vagyok
Anyád egy hü.lye ku.rva, nem értem hogy sokan miért neki adnak igazat.
Az ajándékpénz volt, onnantól már nem az övé. Vagy mi, előbb utóbb a fizetésedet fogja elvenni mert neki szabad?
21 vagy viszont ha kiskorú sem lennél akkor sem lett volna rendes tőle hogy ellopja.
Hogy mit tehetsz? Kérd vissza, ha nem adja vissza akkor fontolgasd az elköltözést, én nem tudnék egy ilyen emberrel sokáig együttélni.
😔
Tolunk sosem vettek el, foleg nem az ajandekpenzt. Ha kellett megis valamire segitseg, akkor Anya kolcsonkerte, s visszaadta, amikor tudta.
Nagyon sajnalom, h vannak ilyen szulok.
Szemétláda vagy, mert vizes pólót akartál felvenni?
Más biztos nem történt?
Hogy beszéltél vele?
Kérdező, te ennyire ovis szinten vagy értelmileg???
Ha tudod, hogy ilyen anyád, miért nem tartod bankban a pénzedet????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!