Tippek honvágyra egy másik kontinensről? 18L
fél évet fogok tunéziában tölteni most az érettségi után egy szállodában fogok dolgozni.
nem tudom hogyan fogom viselni eleinte édesanyám hiányát mert minden nap találkozom vele. biztosan megszokom majd de eleinte az első pár napban mit csináljak hogy ne omoljak össze teljesen?
Honvágy? Te megőrültél? Bazzeg haza akarsz jönni?
Mire hazajössz,80 év lesz a nyugdíj korhatár,10 forintal több lesz a fizetés,és 1000 forintal drágább lesz a benzin.
Szerezz ott kapcsolatokat!!!
Keress melót,tervelj!
Ha hazajössz,és nem kényeztetsz egy cégtulajt,neked annyi...
Inkább keress jól,és élj jól,mint hogy a testedbe kerüljön.
Bár ez sok nőnek nem probléma itthon sem,de ha van gerinced mentsd meg inkább.
Annyi új helyzetet kell kezelj majd, hogy nem lesz időd "honvágyni". Később lehetnek olyan időszakok, de szerintem ha 18 évesen már előre ezen kattogsz, akkor jó is, hogy végre elmész otthonról.
Szerintem ilyen korban már bőven egészséges kéne legyen, hogy világot akarj látni, és nem anyu szoknyája alá bújni.
14-es vagyok!
Mellesleg az,hogy itt születtél,az nem jelenti hogy neked az egész életed kötelező itt leélni!
Látni kell a világot egyszer az életben,rengeteg szép hely van tele lehetőségekkel.
Nagyon sokan haltak,halnak meg úgy,hogy pár városon kívül életükben nem láttak semmit,a lakóhelyükön és munkahelyükön kívül.
A legundorítóbb,leggyakoribb dolog,ami létezik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!