Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tippek honvágyra egy másik...

Tippek honvágyra egy másik kontinensről? 18L

Figyelt kérdés

fél évet fogok tunéziában tölteni most az érettségi után egy szállodában fogok dolgozni.

nem tudom hogyan fogom viselni eleinte édesanyám hiányát mert minden nap találkozom vele. biztosan megszokom majd de eleinte az első pár napban mit csináljak hogy ne omoljak össze teljesen?

2022. febr. 2. 13:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem az első pár nap nem lesz olyan vészes, a környezet megszokása épp elég új ingerrel és stresszel fog járni, inkább a későbbi időszakokban lesznek necces órák.

A messengeren írkálás, videóhívások azért sokat tudnak segíteni, már jóval könnyebb ezt is átvészelni mint régen :) Tunéziában simán lehet, hogy lesz annyi örömöd, hogy elrepül a fél év.

2022. febr. 2. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Amikor elkoltoztunk kulfoldre, minden annyira mas volt es uj, hogy eszunkbe se jutott. Majd ha ott vagy Te is meglatod.
2022. febr. 2. 14:11
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Tunéziában nagyon sok magyar van, én meglepődtem, hogy mennyi helyen ki vannak írva a dolgok magyarul és mennyi magyar szót ismernek az ottaniak. Fél év hamar elrepül, olyan lesz, mint egy hosszúra nyúlt vakáció, feltéve ha nem csak dolgozni fogsz 🙂
2022. febr. 2. 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

"Tunéziában nagyon sok magyar van"..

NYÁRON, csak nem egész éven át.

Kösd le magad kérdező, minél kevesebbet legyél egyedül, szerezz barátokat és akkor nagy valószínűséggel kevésbé lesz honvágyad.

2022. febr. 2. 14:28
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Sosem voltál nyári táborban? Osztálykiránduláson, nagyszülőknél anyukád nélkül? Az első pár nap pont olyan lesz mint ott csak érdekesebb
2022. febr. 2. 14:29
 6/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. de igen voltam kirándulásokon de az mindig max 1 hét volt. nem éreztem magam rosszul mert tudtam hogy 1 hét hamar elmegy. fél év azért más…
2022. febr. 2. 14:44
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Fél év is hamar elmegy
2022. febr. 2. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Mai világban ez már jóval könnyebben átvészelhetőbb. Ott az internet, messenger, skype....Ráadásul tök ingyen szinte(vagy ingyen) és korlátlan. Csak a Te és a családod szabadideje korlátozza. Régebben ez sokkal nehezebb volt. Az meg megint más kérdés, hogy a családod kívül mennyire fog hiányozni maga a környezet. De a sok új dolog/munka/ismeretségek biztosan leköt egy darabig
2022. febr. 2. 15:22
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
nekem 3 honap volt mire elmult a honvagy, utana jo volt. de addig kb pokol, teljesen depis voltam
2022. febr. 2. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:
31%

Keresd meg a lehetőségét, hogy hazagyere. Nem kell hazajönnöd, de ha kinézel egy jó repülőjáratot, hogy hétvégére hazajöhetsz, akkor máris nem fog zavarni, hiszen a lehetőség megvan. Nekem is az hiányzik, ami nem lehet, amint megvan a lehetőségem tologatom nem érek rá, fáradt vagyok, pihenek stb. De ameddig nincs lehetőségem valamire, addig nagyon kell.

Pl. covid lezárások ideje alatt nagyon hiányzott a koncert, de amint lehetett szerinted elmentem? Nem, így hogy bármikor mehetek, már nem is fontos annyira, mert sok más dolog van előtte.

Lehetőség. Legyen lehetőséged pár napra hazajönni, ez a kulcs. Nem kell, hogy élj vele, az megadja a biztonságérzetet.

2022. febr. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!