Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindent elbagatellizál?

Anyám mindent elbagatellizál?

Figyelt kérdés

Másfél hete elestem és sikerült megzúznom a lábamat, van ilyen tehermentesítő cipőm, amit azért hordok, mert nem tudom hajlítani a lábujjamat, a cipőm pedig szorítja. Időközben felvettek az új munkahelyemre, ahol holnap kezdek és folyamatosan bszogat, hogy “most komolyan cipő nélkül akarsz odaállítani?”, “erőltesd bele a lábad a cipődbe inkább”.

értem én, hogy nem szép látvány, én meg nem gyárba megyek dolgozni, hogy mindegy legyen, de most szenvedjek, vagy ugráljak végig egy lábon?

már kezdem azt gondolni, hogy tényleg igaza van, és csúnyán fognak nézni rám emiatt.

2022. febr. 1. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves vagy hogy hagyod beleszólni?
2022. febr. 1. 18:40
 2/10 A kérdező kommentje:
nem hagyom beleszólni, szerintem ez közel sem az. egész egyszerűen csak szeret mindig mindent jobban tudni
2022. febr. 1. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki netán furán nézne vagy rákérdez, megmondod, miért a tehermentesítő cipő van rajtad és ennyi. Értelmes emberek ebből nem csinálnak ügyet.

Amúgy az annyira más, mint egy normál cipő, hogy feltűnik?

2022. febr. 1. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg kinek mi köze van hozzá mi van a lábadon? Annyi esze csak van egy felnőttnek, hogy ezt nem poénból veszi fel valaki. Inkább megnyomoritod a lábas csak jaj más mit szól?
2022. febr. 1. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És aki törött lábbal jár dolgozni? Vegye le a gipszet vagy ortézis, mert "nem szép látvány"?

Anyád kissé túlgondolja.

2022. febr. 1. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:

hármas!

ilyen: [link]

2022. febr. 1. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkahely engedi, onnatól senkinek semmi köze hozzá. Ha normálisan megkérdezik az embert mi van, akkor megmondja, és onnan téma ejtve.
2022. febr. 1. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ez ráadásul még jól is néz ki.
2022. febr. 1. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Akkor tedd helyre ugymond, mondd meg neki hogy számodra ez nem jó így.
2022. febr. 1. 23:52
 10/10 Metionin ***** válasza:
97%
Csak szimplán hülye. Erről a cipőről a vak is látja, hogy gyógyászati segédeszköz, nyilván nem azért hordja az ember, mert ez tetszik neki. Ennyi erővel mankóval se menjen senki munkába, mert jaj hogy néz az ki.
2022. febr. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!