Anyám mindent elbagatellizál?
Másfél hete elestem és sikerült megzúznom a lábamat, van ilyen tehermentesítő cipőm, amit azért hordok, mert nem tudom hajlítani a lábujjamat, a cipőm pedig szorítja. Időközben felvettek az új munkahelyemre, ahol holnap kezdek és folyamatosan bszogat, hogy “most komolyan cipő nélkül akarsz odaállítani?”, “erőltesd bele a lábad a cipődbe inkább”.
értem én, hogy nem szép látvány, én meg nem gyárba megyek dolgozni, hogy mindegy legyen, de most szenvedjek, vagy ugráljak végig egy lábon?
már kezdem azt gondolni, hogy tényleg igaza van, és csúnyán fognak nézni rám emiatt.
Ha valaki netán furán nézne vagy rákérdez, megmondod, miért a tehermentesítő cipő van rajtad és ennyi. Értelmes emberek ebből nem csinálnak ügyet.
Amúgy az annyira más, mint egy normál cipő, hogy feltűnik?
És aki törött lábbal jár dolgozni? Vegye le a gipszet vagy ortézis, mert "nem szép látvány"?
Anyád kissé túlgondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!