Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámmal nyomaszt a kapcsola...

Anyukámmal nyomaszt a kapcsolatom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban mindig vert. És azt ordította a rák egye el a szívedet néma Nagymanci! A Nagymanci az az anyósa... És ordított meg ütlegelt minden hülyeség miatt. Volt olyan eset hogy bedagadt az arcom és suliba se tudtam menni. Sose kaptam ölelést se. El se bírom viselni ha hozzám ér mai napig se. De valahol mégis szeretem mert felnevelt egyedül. Apánk elhagyott minket. És egy nyomi kancsal voltam mindig tele komlexussal akit senki nem szeretett. Nem tudom mit csináljak.
2022. jan. 31. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Önértékelési zavarod van. Nem a te hibád. Nagyon sajnalom, ezt senki nem érdemli meg. Keress fel szakembert, phszihologust (van állami is, ingyen) hodd el jobb lesz az életed, ha segit valaki feldolgozni a traumadat!

Szeretettel küldök Neked egy táv ölelést ❤️ és tiszta szívből kívánom hogy a jövőben megkapd a szeretetet, amit már eddigis megerdemeltel volna!

2022. jan. 31. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
És azért ordította hogy néma mert nem bírtam megszólalni. Csak hatalmas gombóc volt a torkomban és nem jött ki soha semmi hang, hiába próbáltam levegőt venni is nehéz volt, és volt olyan be is pisiltem közben. Csak folyt a pisa ő meg undorodott tőlem.
2022. jan. 31. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekkorodban, akkor rég volt, az meg már elmult nem?
2022. jan. 31. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Utolso:fogalmad sincs miröl beszelsz.

Kerdezö,nagyon sajnalom,hogy ezek törtentek veled.Te semmiben nem voltal hibas,csak az anyukad.Ö volt a felnött,öve volt a felelösseg,de jol elszurta...borzalmasan.

Kerlek probalj meg segitseget keresni,ahogy az elsö is mondta.Minden ami a gyerekkorunkban törtenik,kihatassal van a kesöbbiekre es a szemelyisegünkre.Te semmiröl nem tehetsz.De a traumakat fel kell dolgozni,segitseggel.

Es ne felejtsd el,nem vagy egyedül!En sem birom elviselni,ha anyukam hozzam er...

Küldök neked en is egy virtualis ölelest es sok eröt!

2022. febr. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!