"Eljön még a számvetés ideje." Miért mondhatta ezt egy szülő (fenyegető hangnemben) a gyermekének?
Te, aki hallottad előtte-utána mint mondott, hogyan viselkedett, te, aki ismered őt születésed óta, te aki nap mint nap együtt vagy vele és minden gesztusát, gondolkodásmódját, életfelfogását ismered, te nem tudod.
És megkérdezel olyan embereket, akik ezen az egy mondatán kívül semmit se tudnak róla.
Roppant okos ember lehetsz. :-)))))))))
Mert úgy bánt vele ahogy azt egyetlen szülő sem érdemli
Nem halát vár egy szülő mert nem a gyerek kéretkezett erre a világra
De illő hangnemet tiszteletet igen
Nem azt hogy lenézett legyen azért mert esetleg anyagilag nem tudja tömni a csemetéjét úgy ahogy azt elkébzeli
Mert beteg lenyomorodott vagy csak azért mert önmagától a kedves fiatal úgy el van ájulva hogy már a maga nagy arcától nem is lát senkit és semmit
Itt jön életbe a fenti mondat mikor bizakodik az ember hogy ez a sok jó egyszer vissza száll aztán a hatalmas ember majd elgondolkodik.
Kérdező én is ha átolvasod nem neked címeztem álltalánosságban beszéltem
Tudod elszaladt a ló a mai gyerekekkel Már ott tartunk hogy a suliban félnek a tanárok bármilyen nem testi fenyítésre gondolok fegyelmezni a gyereket
Hatalmas nagy gyerekvédelemmel áttestünk a ló túloldalára
A felnött tart a gyerektől nem fordítva
Nekimegy a tanárnak
Feleselő nagyképű otthon
Aztán megnézhetjük milyen felnött válik belőle
Elkeseredésében a szülő ilyet mond
Pedig ahól ilyen a gyerek maga a szülő is felelös és a tásadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!