Szülök megbántátok a gyerekvállalást válás után?
"Szegyelheti magát az a szülő aki ilyet mond.
Kérlek ne hidd el
Csakis ők ketten a hibásak"
Bármennyire is kegyetlenül hangzik, de MINDENKI HIBÁS!
Csak aki beadta a válást, az nem hajlandó tovább tűrni a helyzetet, a többiek meg nem tesznek, nem tudnak, vagy nem akarnak ellene tenni semmit.
Akik elválnak azoknak már nem fontos a család, vagy már nem képesek megfelelni.
Én már kétszer is eljutottam abba a helyzetbe, hogy majdnem megnősültem, de aztán inkább mégse, mert mindkét jelölt "vérszemet kapott" a leánykérés után!
Mi lett volna ha még el is veszem?
A jelenleginek is kifelé áll a rúdja, mert lassan már kiszorít a saját lakásomból, és unom az ügyeletes hülye szerepét, hogy ő csak gyűjti / generálja a problémákat, aztán tőlem kéri, hogy oldjam meg, mintha nekem nem lenne elég egyébként is, vagy mintha érdekelne.
Ha meg közlöm, hogy NEM akkor nem vagyok férfi!
Azért jól elszórakozgat a minimálbéres melójával egész nap, de tanulni, jogizni azt büdös, ha lustaságból meg tik-tokból lehetne végzettséget szerezni, akkor a csajom már professzor lenne! Aztán mint a nők 90% a ez is azt képzeli, hogy majd a szexxel mindent kompenzál, aztán mehet minden úgy ahogy eddig is!
"megveti a nőket, de azért lopja a csaj idejét mert dugni, azt akarja."
Benézted öreg, a melóm miatt kevesebbet vagyok otthon mint ő, nem én lopom az idejét, hanem a telefonja meg a hülyeségei!
Mindenre lenne ideje, tanulásra is, sportra is, de egy napirendje nincsen, csak a "háztartási" munkáknak kerít óriási feneket heti 4 - 5x mos (de minek?), meg halomra főz minden szart aztán a maradék (pénz) meg megy a kukába, mert ő unatkozik, ha meg ez se, akkor shopping!
Volt hogy egy héten 3x met dm-be rossmanba meg ilyen hülye női helyekre. Ha szar idő van, meg nincs mit tényleg csinálni meg a nővére is lepattintja akkor meg Netflix meg nasi!
Ja és nem dugtam már két hete, még amikor otthon voltam se, mert nem kell, és nem is jelent többet mintha kiverném a semmire, különben sem prioritás, max szükséglet mint a wc-zés.
Többszázezerszer élveztem már el életembe, nem nagy kaland, szeretet meg nincs már mellette, lassan csak bánat és közöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!