Nem engednek egyedül vezetni, mit kéne tennem?
18 éves vagyok, és már több mint fél éve megszereztem a jogsit (tavaly tavasz), de a szüleim még a mai napig nem engednek egyedül vezetni.
Természetesen nem azt akarom, hogy minden nap járhassak kocsival mindenhova, csak tényleg, hogy ha valamiért be kéne mennem az amúgy nem olyan nagy városba, akkor hadd menjek egyedül. (pl. moziba vagy hasonlók)
A szüleim nyilván féltenek, én ezt meg is értem, de az a helyzet, hogy kezdem úgy érezni, mintha az egész jogosítványszerzés teljesen felesleges lett volna. Csak úgy engednek vezetni, ha valamelyiikőjük mellettem ül, ami elég ritka, mivel reggel "sietni kell", délután meg nem együtt jövünk haza. De mindig csak azt mondják, hogy kell a rutin. Nyáron egész sokat vezettem, de ősz óta kétlem, hogy vezettem volna 100-200 km-nél többet. És így nem tudok rutint szerezni.
Azt mondják, hogy ügyes vagyok, mindig megdicsérnek, de hát nem látom az eredményét. Azzal tisztában vagyok, hogy az elején volt néhány nagyon apró hibám, de már azt is "kijavítottam", ami miatt még kevésbé értem az egészet.
Hiába próbáltam megbeszélni, a válasz (úgy is, hogy észérvekkel próbálkoztam) nem volt. De ha megkérdeztem, hogy nagyjából mikor számíthatok arra, hogy elmehetek valahova egyedül, akkor is csak annyit mondtak, hogy még nem. :(
Tudom, hogy nem olyan életbevágó ez a dolog, de mégis bánt.
11
Látszik hogy nem érted miröl beszél a 10es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!