Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mekkora baj lesz abból itthon...

Mekkora baj lesz abból itthon ha elmegyek a szüleim tudta nélkül tetkót csináltatni?(Csak egy kisebb mintát akarok már nagyon régóta) 17 évesen megcsinálják, vagy kell a szülői beleegyezés? Vagy hely válogatja?

Figyelt kérdés
Pont van annyi pénzem hogy tudnék egyet csináltatni.

2022. jan. 26. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell a szüleid tudta nélkül? Ha meg nem engedik, tudsz várni egy évet, nem? Nem olyan sürgős az.
2022. jan. 26. 16:04
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

En is halálosan akartam 16-17 evesen tetkot, de orulok hogy nem lehetett+apum nem engedte, mostmar rohadtul szegyellnem azokat a mintákat, amiket akkor akartam. Szerintem magad miatt várd meg legalabb a 18at, lehet addigra mar nem is fog tetszeni. Nem véletlenül van ez a korhatár dolog, gyerek vagy meg ehhez.

20l

2022. jan. 26. 18:56
 23/26 anonim válasza:
4%
Tetkót csak az igénytelen prolik csináltatnak. Te ne akarj olyan lenni.
2022. jan. 26. 19:43
 24/26 anonim ***** válasza:
8%
A legtöbb helyen amig fizet addig megcsinálják max ha felmerül kora " nekünk nem mondtad hogy 18 alatt vagy "
2022. jan. 26. 21:27
 25/26 anonim ***** válasza:
93%
23, nehany tetkos ismerősöm, koztuk jómagam is, tobbet er mint az ilyen besavanyodott hulladek ember, mint te, aki annyira unatkozik hogy azzal van elfoglalva hogy ki mit csinal magaval.
2022. jan. 27. 00:19
 26/26 anonim válasza:
37%
23-at töltöttem 2hónap múlva, mikor 3 éve októberben elkészült az elsö tetkóm. Kezelés alatt (2 hét) senki nem vette észre, oltári balhéra számitottam. Anyám vette észre fürdés után, kérdi 'mi az a kezeden?', elvörösödtem, nem tudtam válaszolni. Apám nehezebben viselte el, de szerintem inkább szétvarrva legyek, mint drogozzak vagy rakásra szüljem a gyerekeket.
2022. febr. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!