Mekkora baj lesz abból itthon ha elmegyek a szüleim tudta nélkül tetkót csináltatni?(Csak egy kisebb mintát akarok már nagyon régóta) 17 évesen megcsinálják, vagy kell a szülői beleegyezés? Vagy hely válogatja?
11-es:
Ez annyira azért nem igaz.
Sokszor elég a beleegyező nyilatkozat, aminek aláírását hamisíthatja a gyerek. Ha baj lenne ebből, akkor a tetováló felmutatja a papírt, amit aláírtak, szóval részéről nem történt csalás.
13-as:
Ne legyünk álszentek :D minden tini ismeri ezt a trükköt és tesi óra ellógására is gyakran használja.
Normális helyen, ha 17 vagy kérnek szülői beleegyezést.
Egy kis saját tapasztalat, én 16 éves voltam amikor a legelsőt csináltattam, és 18 évesen mégtöbb lett igazából, amit tudok ajánlani neked az az, hogy nagyon gondold át mit csináltatsz és olyat csináltass ami tetszeni fog hosszútávon, erre a legjobb megoldás, ha mondjuk most kérsz egy időpontot mire betöltöd a 18-at és ha még akkor is tetszeni fog, akkor csináltasd meg. :D
Nekem nem mondta ezt senki, és azóta takartatnom is kellett, lézereztetnem, és ha jobban belegondolok, a mai fejemmel nem lenne ennyi tetkó rajtam, az életben rengeteget változik az ember. Remélem tudtam segíteni.
Amit senki nem írt eddig, eszedbe ne jusson illegális, sufni helyre menni! Ahol nem kell szülői beleegyezés!
Tudod, ha nem elég sterilek a körülmények, igen sok cifra betegséget el lehet kapni, némelyik életre szól, nemcsak a tetoválás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!