Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mekkora baj lesz abból itthon...

Mekkora baj lesz abból itthon ha elmegyek a szüleim tudta nélkül tetkót csináltatni?(Csak egy kisebb mintát akarok már nagyon régóta) 17 évesen megcsinálják, vagy kell a szülői beleegyezés? Vagy hely válogatja?

Figyelt kérdés
Pont van annyi pénzem hogy tudnék egyet csináltatni.

2022. jan. 26. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, normális tetováló művész nem fogja kockáztatni miattad a megélhetését. Mert bizony ő is megütheti a bokáját.
2022. jan. 26. 13:46
 12/26 anonim ***** válasza:
12%

11-es:

Ez annyira azért nem igaz.

Sokszor elég a beleegyező nyilatkozat, aminek aláírását hamisíthatja a gyerek. Ha baj lenne ebből, akkor a tetováló felmutatja a papírt, amit aláírtak, szóval részéről nem történt csalás.

2022. jan. 26. 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Adj csak tippeket, hagy keverje még nagyobb bajba magát a kérdező... Hamisítás bónusznak.
2022. jan. 26. 13:51
 14/26 anonim ***** válasza:
58%

13-as:

Ne legyünk álszentek :D minden tini ismeri ezt a trükköt és tesi óra ellógására is gyakran használja.

2022. jan. 26. 13:53
 15/26 anonim ***** válasza:
96%
18 alatt rendes szalonban nem csinálják meg beleegyező nyilatkozat nélkül.Én tetovált anyuka vagyok,4gyerekem van,az apjuk is tetovált,szóval ízléses,normális tetoválás ellen nem vagyunk,de ha a tudtunk nélkül valami sufniszalonban csináltatna valamelyik tetoválást nyakon vágnám!Nyilván nem szó szerint,meg nem is tudnék utólag mit csinálni,de biztos hogy nagyon mérges lennék.Inkább ha szeretne tetoválást, akkor megbeszéljük,hogy hova és mit szeretne,aztán keresünk normális helyet,ahol biztosan ügyelnek a higiéniára,és valószínűleg el is kísérném.
2022. jan. 26. 13:59
 16/26 anonim válasza:
94%

Normális helyen, ha 17 vagy kérnek szülői beleegyezést.

Egy kis saját tapasztalat, én 16 éves voltam amikor a legelsőt csináltattam, és 18 évesen mégtöbb lett igazából, amit tudok ajánlani neked az az, hogy nagyon gondold át mit csináltatsz és olyat csináltass ami tetszeni fog hosszútávon, erre a legjobb megoldás, ha mondjuk most kérsz egy időpontot mire betöltöd a 18-at és ha még akkor is tetszeni fog, akkor csináltasd meg. :D

Nekem nem mondta ezt senki, és azóta takartatnom is kellett, lézereztetnem, és ha jobban belegondolok, a mai fejemmel nem lenne ennyi tetkó rajtam, az életben rengeteget változik az ember. Remélem tudtam segíteni.

2022. jan. 26. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk 17 évesen a "nagyon régóta akarom" is értelmezhetetlen. Én is akartam kamaszként "nagyon régóta" tetoválást, és lett is tetoválásom - 25 évesen. Nem bántam meg, és lényegében az lett, amit "nagyon régóta" akartam, csak éppen tök más stílusban és kivitelezésben. Ha elkészült volna kamaszként az eredeti netről szedett nagyonakarom tetoválás, azt felnőtt fejjel vszeg roppantul bánnám. Így viszont a (már kialakult) személyiségem és énem része, amit azóta is imádok.
2022. jan. 26. 14:20
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Amit senki nem írt eddig, eszedbe ne jusson illegális, sufni helyre menni! Ahol nem kell szülői beleegyezés!

Tudod, ha nem elég sterilek a körülmények, igen sok cifra betegséget el lehet kapni, némelyik életre szól, nemcsak a tetoválás!

2022. jan. 26. 14:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Normális, igényes szalonban nem csinálják meg neked szülői beleegyezés nélkül. Ha mégis találsz olyan szalont, ahol hajlandóak megcsinálni neked, akkor kezdj el eltávolításra vagy korrekcióra is gyűjteni.
2022. jan. 26. 15:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazán igényes helyen még szülői beleegyezéssel sem csinálják meg 18 év alatt. Ne legyél ennyire türelmetlen, azt a pár hónapot már fél lábon is kivárhatod, lesz elég időd nézegetni életed végéig.
2022. jan. 26. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!