Hogyan lehet kezelni ezt a szituációt?
Figyelt kérdés
Elmúltam harminc, de anyám még mindig úgy akar kezelni, mintha 15 éves lennék. Folyton hívogat, meg akarja mondani mit csináljak a megtakarításommal, hol vegyek lakást, hogyan neveljem a gyerekemet. Sajnos apu meghalt, azóta lett ilyen. Bankban dolgozik, nekem meg ott van számlám, még kamaszkoromban nyitottam és azóta nem vittem át máshová, mert a bank szolgáltatásaival egyébként meg vagyok elégedve. Van amikor belenézeget a számlámba és rákérdez hogy miért vettem meg valamit x összegért meg hasonlók, kutakodik hogy mit csinálok a pénzemmel. Ha emiatt felhúzom magam, eljátssza a nagyhalált, hogy én nem szeretem őt, meg ő csak jót akar. Egyszer el akartam onnan vinni a számlát máshová, akkor nem akart hozzám szólni, aztán meg felhívott hogy hálátlan vagyok, felőlem ő meg is halhat egyedül, mert a kutya sem törődik vele. Egyfelől sajnálom, mert rajtam kívül nincs senkije, másfelől meg borzalmas amit művel, és totál ki tud készíteni. Azt nem akarom megcsinálni, hogy hanyagolom és nem foglalkozok vele. Valami ötlet?2022. jan. 25. 17:46
11/22 anonim válasza:
jaj, már vártam mikor jön valaki nárcisztikus kiabálni. Nem nárcisztikus, csak egy vénülő nő akinek nincs saját élete, ezért rátelepszik a gyerekére. rengeteg ilyen van: Csak a határok egyértelmű meghúzásával, a dolgaidból kirekesztéssel tehetsz ellene.
12/22 anonim válasza:
Amúgy nem gàz, hogy a hölgy kb bűncselekményt követ el?
13/22 anonim válasza:
11.
Nem is gondolnád mennyi rejtett nárci van a világon. Ezek a rátelepedős, vénülő öregasszonyok mind ilyenek és igen, kemény határmeghúzással lehet ellenük védekezni.
14/22 A kérdező kommentje:
A saját anyámat nem fogom feljelenteni vagy kirúgatni. De a számlát átviszem máshová.
2022. jan. 25. 20:07
15/22 anonim válasza:
Jól teszi, hogy így csinál veled. 🤣🤣
16/22 anonim válasza:
Remélem az ilyen lebukik egy nem csaladtaggal es meghurcoljàk.
17/22 anonim válasza:
Mondjuk én simán megmondanám neki, hogy ha még egyszer belenéz a számlámba, akkor jelentem a főnökének - és utána felőlem mehet a hajléktalanszállóra, ha elveszíti az állását és nem talál helyette.
Nem biztos, hogy megtenném, de legalábbis beígérném neki.
18/22 anonim válasza:
Ha hagyod mindig ezt fogja csinálni, sosem fog leállni vele.
19/22 anonim válasza:
Mennyi élettelen ember, azta. 😕😕
20/22 anonim válasza:
"Nem is gondolnád mennyi rejtett nárci van a világon. " Nincs. csak divathiszti mindenre ráfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!