Hogyan lehet kezelni ezt a szituációt?
"Egy banki alkalmazott bárki számlájába belenézhet? Ez eléggé fura és sérti a személyi jogokat."
Én se értem! Hogy van ez???!
Először is nézz utána, hogy működik egy nárcisztikus szülő, sokmindenre választ fogsz kapni.
Utána pedig közöld anyáddal, hogy amit művel a számláddal az bűncselekmény (itt megint be fog hisztizni, de ne érdekeljen).
Plussz, én a helyedben már régen bankot váltottam volna. Őszintén, mi lesz, ha "eljátssza a nagyhalált" mikro nem úgy táncolsz ahogy ő fütyül? Megsúgom: semmi. Ha nem tud vele manipulálni és bűntudatot ébreszteni benned, előbb utóbb felhagy vele.
Egyszerűen amikor rákezd, közölni kell vele, hogy "Oké Anyu, akkor én most leteszem a telefont/kimegyek az ajtón, és legközelebb majd csak 2 nap múlva foglak keresni." Legyen következménye a cselekedeteinek. El fog gondolkodni.
Ha meg nem, akkor akár meg is szakíthatod vele a kapcsolatot. Akár szülőd akár nem, senkinek sincsen szüksége az életében egy érzelmi zsarolóra.
A csenddel verés is nárcisztikus jellemvonás. Az én anyám is ezt csinálta, mindaddig ameddig meg nem untam és el nem költöztem.
Érdekességképp: https://www.youtube.com/watch?v=eyvZDP0_8IE
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!