Fiúk nektek a szüleitek tartottak felvilágositást?
Figyelt kérdés
Általában fiúknka az apjuknak kéne, persze csak ha olyan a kapcsolatuk egymással2022. jan. 23. 13:20
1/16 anonim 

válasza:

Nekem nem, az internet világosított fel.
2/16 anonim 

válasza:

Nem. Illetve amit mondtak a szexről, azt inkább ne mondták volna.
3/16 anonim válasza:
Nem hálistennek, magamtól tanultam meg mindent amit kell.
4/16 anonim 

válasza:

Nem. Egy idősebb lány tanított.
5/16 anonim válasza:
Igen. Többször is végig kellett hallgatnom ugyanazt
6/16 Lazy Lover 

válasza:

nem le se sz@rtak egész életemben 18 évesen vettem egy felvilágosító könyvet haverommal abból tanultam
8/16 anonim 

válasza:

Nem. Csak egyszer mikor beteg voltam (vese, hólyag, prosztata) akkor mondta fatterom, hogy ilyenkor nem ajànlott, mert lehet fertőzés és nehogy a csaj is elkapja. Meg egyszer rànkszolt hogy ha szex utàn meztelenül alszunk, azért illene betakarózni, főleg télen.
9/16 anonim válasza:
Tartottak. De mire el mondták már le esett a tantusz a hustler tv adó után h mi micsoda. (Véletlen kapcsolatam oda) Aztán később arra is, hogy egész gyerekkoromban maszturbáltam a párnámmal. 24N
10/16 anonim válasza:
Nem. Kb 16 éves voltam amikor megkérdezte hogy tudom e mi az hogy szex. Mondom hogyne tudnám, néhány éve már tudom xd. Aztán kb egy év mulva mondta hogy az előjáték az fontos dolog, meg hogy védekezni kell. (amugy nem volt még nőm)
Jónéhány évet elkésett azzal a kevéssel is, de nem haragszok vagy ilyesmi, mert a mai világban könnyen megtudhat mindent az ember.
19f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!