Anyukám utalja a cigit, es nem is engedi, de ma meglatott az utcan amikor tekertem, es nagyon kiakadt. Mit tegyek?
Egyszer mar talalt a taskamban cigi csikket, es akkor is kiakadt, de szerintem elengedte, es nem beszeltunk rola tobbet, de ma meglatott, es elkezdett hivogatni stb.
Nem tudom, hogy esetleg, hogyan tudnam elerni, hogy ne zavarja vagy esetleg elhiggye, ha azt kamuzom, hogy nem az enyem volt. Ti ilyenkor mit mondtok?
(Nem olyan valaszokat varok, hogy szokjak le vagy hasonlo. Tenyleg igazi tanacsokat kerek, hogy ne legyen ram merges.)
Marpedig csak azt a tanacsot tudjuk adni, hogy szokjal le.
Anyukaddal pedig beszeld meg a dolgot. Mond el neki oszinten, hogy igen, kiprobaltad a cigit, de le fogod tenni. Es tedd is le, karos az egeszsegedre.
Gyorsan tedd le, és az olyan barátokat küld el a "pokolba" akiknek a cigi a barátság feltétele.
Lehet hogy sokszor hülyeségen akadnak ki a szülők, de ez esetben anyád oldalán állok. Túl sok szülő engedi a 10 évnél is fiatalabb gyerekeit cigihez nyúlni, nem egyszer láttam a fiatal kislányt a lépcsőn cigizni, és csak remélni tudtam, hogy nem az anyja adta neki, sőt, le is szidja ha meglátja. Úristen! Már akkor sem értettem a többieket amikor én voltam gyerek és hirtelen emberszámba se vesznek mert nem vagyok hajlandó ilyen fiatalon mérgezni magam azzal az égő papír bikaürülékkel, többek között.
Mi a jó abban a büdös, gyomorforgató vacakban, de komolyan? Az, hogy a korodbeliek közül néhányan ettől néznek menőnek meg királynak? Nem tudsz ettől klasszabb dologban menő lenni? Szánalom.
Nem véletlenül szokott rosszul lenni az ember az első alkalmakkor: a test tudja, hogy ez neki nem jó. Aztán a hülye kamasz fej ezt felülírja (direkt nem agyat írtam). Anyukádnak tökre igaza van, hogy utálja és kiakadt. De legalább annyi gerinc legyen benned, hogy ne kezdj el összevissza kamuzni próbálni neki. Ha elég jani vagy a füstöléshez, legyél elég jani ahhoz is, hogy vállalod. Minden következményével együtt.
"18eves vagyok, es anyukam nem engedi, mert ilyen nagyon vallasos"
Nem vagyok vallásos. Utálom a cigit. Semmi köze ennek a valláshoz. Büdös, drága, egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!