Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13 éves gyereket egyedül...

13 éves gyereket egyedül hagyhatom éjszakára ?

Figyelt kérdés

2022. jan. 16. 20:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
3%

21-es, Angliában ezért bilincsben viszik el a szüleidet.

(Tesóm ott él, felhívta az iskola igazgató, pusztán azért, mert ő kora reggel indult dolgozni - londoni agglomeráció másik felébe- 6-kor, fiának meg ugye 9-kor kezdődött a suli, és a gyerek így 2,5 órát egyedül volt otthon reggel (12 éves volt akkor).

2022. jan. 17. 09:42
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

Igen. De ez egyáltalán miért kérdés? Nem 3 éves...

Vagy szerinted mi az az ok, amiért nem lehetne otthon hagyni?

Éhanhal, mert nem tud önállóan megenni egy előkíszített lekváros kenyeret, vagy egy szelet pizzát?

Nem tudja egyedül megmosni a nuniját/kukiját?

Elkezd játszani a gyufával, mint a rajzfilmekben?

Felmászik a szekrény tetejére s leesik?

Megeszik az ágy alatti szörnyek, ha nem vagy ott?

2022. jan. 17. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha kiírtad a kérdést, akkor bizonytalan vagy, tehát korai még. Várnod kell, amíg majd egyértelmű igen lesz a saját válaszod.
2022. jan. 17. 10:49
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
13 évesen alig vártam, hogy egyedül legyek. Este tovább neteztem, esetleg tv-ztem, aztán aludtam reggelig.
2022. jan. 17. 12:59
 25/27 anonim ***** válasza:
97%
A mai világban . Egy 13 éves gyereket nyugodtan otthon lehet hagyni , éjszakára ... Uram isten . Nem egy óvodás gyerekekről van szó . Nem is értem . Ne csinálj belőle életképtelen felnőttet légyszi .
2022. jan. 17. 16:45
 26/27 anonim ***** válasza:
88%

13 évesen tudtam palacsintát, bundás kenyeret meg rántottát sütni, de mindig hagyták pénzt is, ha pizzát akartam rendelni. Van telefon, igazából a net volt a lényeg, meg a tv. Nem pólyás. Más 13 évesek bandák a járnak a városban, péntekenként még együtt is isznak a nagyobbakkal, aztán 10re húznak is haza.

Amúgy meg mi baj lehet? Egy szabályt kell betartani, hogy idegeneket nem engedünk be, meg ne tartsunk házibuli, mert annak ünnepélyes akasztás a vége 😂

2022. jan. 17. 17:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen!Abban az esetben hogy érett felismerni ha gond van

Kitől kel segítséget kérjen!

Csúnya példa(Ég a ház:ne téged akarjon elsőnek felhívni

hanem a mobilját az éjjeli szekrényről felkapva rohanjon kifelé torka szakkatàból ordítson segítségért!Aztán ha biztonságban van először a tűzoltóknak telefonálni aztán neked)Bocsánat hogy erre mondtam példát én a fiamat 15volt mikor éreztem hogy éjszaka egyedül hagyhatom és viszonylag nyugodtan dolgoztam

2022. jan. 18. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!