21-es, Angliában ezért bilincsben viszik el a szüleidet.
(Tesóm ott él, felhívta az iskola igazgató, pusztán azért, mert ő kora reggel indult dolgozni - londoni agglomeráció másik felébe- 6-kor, fiának meg ugye 9-kor kezdődött a suli, és a gyerek így 2,5 órát egyedül volt otthon reggel (12 éves volt akkor).
Igen. De ez egyáltalán miért kérdés? Nem 3 éves...
Vagy szerinted mi az az ok, amiért nem lehetne otthon hagyni?
Éhanhal, mert nem tud önállóan megenni egy előkíszített lekváros kenyeret, vagy egy szelet pizzát?
Nem tudja egyedül megmosni a nuniját/kukiját?
Elkezd játszani a gyufával, mint a rajzfilmekben?
Felmászik a szekrény tetejére s leesik?
Megeszik az ágy alatti szörnyek, ha nem vagy ott?
13 évesen tudtam palacsintát, bundás kenyeret meg rántottát sütni, de mindig hagyták pénzt is, ha pizzát akartam rendelni. Van telefon, igazából a net volt a lényeg, meg a tv. Nem pólyás. Más 13 évesek bandák a járnak a városban, péntekenként még együtt is isznak a nagyobbakkal, aztán 10re húznak is haza.
Amúgy meg mi baj lehet? Egy szabályt kell betartani, hogy idegeneket nem engedünk be, meg ne tartsunk házibuli, mert annak ünnepélyes akasztás a vége 😂
Igen!Abban az esetben hogy érett felismerni ha gond van
Kitől kel segítséget kérjen!
Csúnya példa(Ég a ház:ne téged akarjon elsőnek felhívni
hanem a mobilját az éjjeli szekrényről felkapva rohanjon kifelé torka szakkatàból ordítson segítségért!Aztán ha biztonságban van először a tűzoltóknak telefonálni aztán neked)Bocsánat hogy erre mondtam példát én a fiamat 15volt mikor éreztem hogy éjszaka egyedül hagyhatom és viszonylag nyugodtan dolgoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!