Ne már... Amikor én ennyi idős voltam, sőt fiatalabb is, amikor ott kezdett apám dolgozni, amikor éjszakás volt, heti 2-3x, én "vigyáztam" a lakásra és a másik szobában apám nevelőapjára, akinek ahhoz is két perc kellett akkoriban, hogy felálljon az ágyról, és egyébként is egy undorító, idióta balek volt világ életében, nem lehetett hozzáfordulni, ha bármi van. Sőt, én intéztettem el, amikor éjszaka elesett (már megint), hogy jöjjön ki a mentő és tegyék vissza a helyére, mert a 80 kilóját csak apám bírja el, a szomszéd néni és én gyerekként együtt se.
Ajtót bezárni, kaja a hűtőben, mikrót nem felrobbantani, telefon legyen kéznél és bekapcsolva, idegeneknek nincs ajtónyitás, ha pedig égne a ház, gyorsan elhagyni azt. Lényegében ennyiből áll az éjszaka.
Én 12 évesen maradtam először otthon egyedül. Áthívtam 2 barátnőmet ott aludni. Sok ártatlan tevékenység között; fotózódtunk, felpróbáltuk anyukám ruhatárát, mekibe mentünk; gondoltuk berúgunk, és ittunk unikumot. Az első korty se ment le, és azóta se ittam.
Jó kis pizsi party volt, baj nem lett, én otthon hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!