Öngyilkos szeretnék lenni, egyre jobban?
Elkeseredésemben írom ki ezt a kérdést. Azt előre le kell, hogy szögezzem, hogy amit leírok az azért nem ennyire "egyszerű"..
18 éves fiú vagyok.
Nagyon sokat szorongok. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy pl. ha messengeren beszélgetek egy osztálytársammal bármit, semmi rosszat.. Kényszeresen ki törlök minden beszélgetést.. Az előzményeket is a böngészőből.. (Igen, az olyanokat is,mint pl. gofri recept) Ez szerintem egyáltalán nem normális. Ez az egész arra vezethető vissza gondolom, hogy kb. 3 éve nem mondtam el nekik a barátnőm, és hát erről nem szívesen írok, de annyi elég szerintem, hogy miattuk szakítottunk, mert ők akarták megmondani, hogy mit írjak neki,stb.. (Megvertek,hogy miért nem mondtam el)
Azóta sokszor előfordul, hogy csak úgy, ha kiabálnak velem és nem nekik van igazuk,elveszik a telefonom és megnézik az összes beszélgetésem,stb..
Sokszor bántanak szóban.
Erről megintcsak oldalakat tudnék írni. Nem szeretnék, valamint erőm sincs. Akinek ilyen volt a gyerekkora az úgy is tudja miről beszélek. Annyit említenék csak,hogy nem egyszer kaptam már meg, hogy dögöljek meg. És ez még szép mondat.
Minden ünnepen veszekedés; kiabálás van. És a végén mindig én vagyok a hibás.
A kistestvérem maga a hiszti, persze ő tökéletes, és én sem voltam különb..
Addig fajult az egész, hogy mostmár nevetnem sem szabad. Ezt is a fejemhez b@szták,hogy ne nevessek.. (Mindenki nevettet, ezért én is)
Sok mindent szeretnék még leírni de most nincsen hozzá erőm. A többit talán leírom valamikor kommentben..
Öngyilkos gondolataim vannak már minden másnap.
De.
Már eldöntöttem.
Tudjátok milyen lelki terrorban élni? Tudjátok mi az? Tudjátok milyen az, amikor semmi közöd semmihez mégis minden a te hibád? Tudjátok milyen az,hogy sok ember szerint felnőtt gondolkodásod van a szüleid pedig csicska gyerekként tekintenek?
Amint megtalálom a neten azt a módszert, ami halál után szívinfarktus vagy más hirtelen halált okozva lesz feltüntetve, megteszem.
Nincsen ilyesmikre pénzem.
Csak a húgom sajnálom.
Mindíg sirnom kell, mikor látom, hogy mosolyog. Nagyon szeretem.
Remélem könnyen túlteszi majd magát rajtam. Úgysem szeret engem olyan nagyon.
Viszont én itt le is zárnám a témát. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!