Öngyilkos szeretnék lenni, egyre jobban?
Elkeseredésemben írom ki ezt a kérdést. Azt előre le kell, hogy szögezzem, hogy amit leírok az azért nem ennyire "egyszerű"..
18 éves fiú vagyok.
Nagyon sokat szorongok. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy pl. ha messengeren beszélgetek egy osztálytársammal bármit, semmi rosszat.. Kényszeresen ki törlök minden beszélgetést.. Az előzményeket is a böngészőből.. (Igen, az olyanokat is,mint pl. gofri recept) Ez szerintem egyáltalán nem normális. Ez az egész arra vezethető vissza gondolom, hogy kb. 3 éve nem mondtam el nekik a barátnőm, és hát erről nem szívesen írok, de annyi elég szerintem, hogy miattuk szakítottunk, mert ők akarták megmondani, hogy mit írjak neki,stb.. (Megvertek,hogy miért nem mondtam el)
Azóta sokszor előfordul, hogy csak úgy, ha kiabálnak velem és nem nekik van igazuk,elveszik a telefonom és megnézik az összes beszélgetésem,stb..
Sokszor bántanak szóban.
Erről megintcsak oldalakat tudnék írni. Nem szeretnék, valamint erőm sincs. Akinek ilyen volt a gyerekkora az úgy is tudja miről beszélek. Annyit említenék csak,hogy nem egyszer kaptam már meg, hogy dögöljek meg. És ez még szép mondat.
Minden ünnepen veszekedés; kiabálás van. És a végén mindig én vagyok a hibás.
A kistestvérem maga a hiszti, persze ő tökéletes, és én sem voltam különb..
Addig fajult az egész, hogy mostmár nevetnem sem szabad. Ezt is a fejemhez b@szták,hogy ne nevessek.. (Mindenki nevettet, ezért én is)
Sok mindent szeretnék még leírni de most nincsen hozzá erőm. A többit talán leírom valamikor kommentben..
Öngyilkos gondolataim vannak már minden másnap.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Amúgy csak pár napos kérdés, feltételezzük, hogy jól végződött de ha nem, gondolj bele mit érezhetnek azok akik szerették.
Kedves kérdező!
Szomorú ha ilyenek a családtagjaid.
A kérdés, hogy tényleg ennyire kibirhatatlanok, vagy te érzed őket annak?
Az érzéseink sokszor eltorzítják az igazságot.
Nem azt állítom ezzel, hogy nics probléma, mert az valóban nagyon rossz, ha nem érzed a szeretetüket, ha nem kibontakoztatják a képességeidet, hanem elveszik a kedvedet még az élettől is.
De van választási lehetőséged.
Elfogadod azt amit állítanak rólad, ahogyan viselkednek veled, de belülről megkeresheted, felépíted azt a személyt aki te valójában vagy. Amit eddig megtapasztaltál az hasznodra válhat. Dönthetsz úgy, hogy követed példájukat, vagy más emberré válsz, másképpen szeretettel éled az életed. A kapcsolataidban figyelmes és szeretetteljes leszel.
Értékes, egyedi, megismételhetetlen személy vagy akinek sok egyedi, különleges képessége van ami a környezetedben lévőknek nincs. Ismerd fel és használd ezeket a képességeidet, ami bizonyára örömmmel és erővel fog feltölteni.
Ne hagyd, hogy a rossz érzések leteperjenek! Küzdj meg velük!
Kedves kérdező 1Végtelenül szégyeljék magukat a szüleid!Ők nem érdemelnek meg téged
Már betöltött a18at
Ha igen hagyd ott őket keres munkát bármít olyan helyen ahol van munkás szálló!
Ebből tudsz csak indulni ne csüggedj pár év múlva végtelenül büszke leszel magadra majd meglátod saját erőből mennyi mindent tudsz teremteni!
Soha többé ilyesmi ne is forduljon meg a fejedben!!
A legfontosabb ha elmész soha többê ne is ismerd meg őket!!!
Vigyázz magadra.Minden jót neked!Eljön majd a nagy ő is az életedbe meglátod!Minden tenné jön elötted az egész élet!
Köszönöm mindenkinek a "jókívánságokat". Jól esik.
Én az életet egy játéknak fogom már fel, és ebben a játékban rossz lapokat kaptam. Ez van. De én befejezem ezt a játékot.
Bízom benne, hogy a legfájdalmasabb élet vár rájuk, halálom után.
Nekem ez nem élet, hogy nemtudok szorongás; figyelgetés nélkül, félelek nélkül leírni egy mondatot a telefonomba. Stb.
Köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!