Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felhalmozó szülővel lehet...

Felhalmozó szülővel lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan boltban lógnak és vásárolnak egy csomó dolgot mert "megéri", akciós. Aztán olyan otthon a kamra meg a fagyasztó és a ruhásszekrény mintha a 3. világháború jönne, felhalmozva teljesen feleslegesen. Két családnak is elég cucc, nem 3 embernek
2022. jan. 13. 15:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%

"Ha próbálom rávezetni őket hogy ki kéne dobálni a nem használt dolgokat"

Ne arra próbáld rávezetni őket, mert az ostobaság egyébként is, hiszen ha csupa szinte új dolog (de még ha használt is), igenis jó lesz az még valamire: csak éppen nem nekik, hanem másoknak lehetne a hasznára - miközben náluk csak ott áll halomban, csak kerülgetik. Arra vezesd inkább rá őket, hogy adjanak értelmet annak a sok cuccnak azzal, hogy odaadják olyanoknak, akik tudnak velük kezdeni valamit.

2022. jan. 17. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem kidobálni kell, hanem rendszerezni, és megoldani a tárolást.

Én már sokszor jértam úgy, hogy valamit kidobta, vagy elajándékoztam aztán 3-4 hónap múlva pont az kellett, mehettem megvenni újra...

2022. jan. 18. 09:18
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
22. - Ha csak azt az egyet kellett újra megvenned, akkor azért jó, hogy a többi nem foglalja már a helyet.
2022. jan. 18. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!