Nagyon jo edesapam van kb semmi panaszom nem lehet ra, csak egy, nagyon aggodik ertem. 21eves vagyok es meg itthon elek apammal. lehet, hogy gaz, de besegitek anyagilag is meg ahol csak tudok apamnak, de 21eves letemre ha este 8 9 fele nem vagyok itthon, akkor mar hivogat hogy hol vagyok mernem megyek mar haza stb. Nem hinnem, hogy unatkozik egyedul mert mindig beszelet valakivel messengeren video hivasban. Talan baratnoje van, mert noi hangot szoktam hallani, de en nem akarok beleavatkozni, csak legyen boldog. Viszont o folyamatosan aggodik pl. Szilveszterkor itthon maradtam mert beteg voltam o meg elment valahova, de este 10re haza is jott mondvan, hogy nem akar egyedul itthon hagyni engem ejjelre. Nagyon jo apa tenyleg, anya halala ota meg jobban igyekszik hogy megadjon mindent. De tulsagosan be akar korlatozni. Nem tudom hogyan mondhatnam el ezt neki anelkul hogy megbantanam. Van egy noverem aki 22eves, vele sosem bant igy, mindig mehetett amerre akart. Mig itthon lakott is volt hogy 2 3napig nem is lattuk de megsem zaklatta ot folyton, hogy merre van engem meg mar par ora utan is.
2022. jan. 12. 01:16
1/7 anonim válasza:
Mondjuk nem akarja hogy godn legyen.
2022. jan. 12. 01:26
2/7 A kérdező kommentje:
Miert ha felhiv folyton azzal megtudja akadalyozni, hogy pl elussok egy kamion?
2022. jan. 12. 02:01
3/7 anonim válasza:
Szerintem a születésedkor kialakult, hogy "a kicsit nagyon kell félteni" meg biztos sokat aggódik hogy valami baj lesz.
Gondolom a kérdésben említett tragikus történés is rátett erre az aggódásra.
2022. jan. 12. 04:21
4/7 anonim válasza:
Ha elmész éjszakázni mond meg neki, hogy kb mikor érsz haza, addig ne hívjon. Én ugyanígy vagyok a lányommal.
2022. jan. 12. 06:39
5/7 anonim válasza:
Önmagában az, hogy aggódik, ha nem érsz haza 8-9 felé, abban semmi különös nincs. Az ember a házastársáért is aggódna.
Célszerű előre szólni, hogy aznap késő este érsz haza, ne várjon a vacsorával, lefekvéssel. Vagy ha napközben derül ez ki, akkor telefonon hazaszólni neki. Ha ezt tudomásul veszi és nem hívogat, akkor nincs semmi gond.
2022. jan. 12. 09:48
6/7 kovpet válasza:
"nem akar egyedul itthon hagyni engem ejjelre"
Ezt beszéld meg vele azért... 21 éves vagy, felnőtt ember, három éve dönthetsz az ország sorsáról (meg a sajátodról is), ne kezeljen már úgy mint egy 12 évest.
2022. jan. 12. 09:53
7/7 anonim válasza:
A szilveszteri hazajövetelnél nem lehet, hogy az motiválta, hogy nem akarta, hogy magányosan köszöntsd az új évet?
Vagy egyszerűen fáradt volt, haza akart jönni, csak ezt szégyellte előtted mondani. Egy férfitől ez is kitelik. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!