Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apukámat hogy...

Hogy vegyem rá apukámat hogy este végignézhessem a kedvenc műsoromat? 8-fél 10-ig tart ez az Exatlon, apám csak pénteken engedi végignézni....

Figyelt kérdés
Ha délutános akkor minden oké mert akkor nincs itthon amikor van a műsor anyám meg engedi nézni. Ha éjjeles akkor sincs gond. De most délelőttös és itthon lesz este. Érzem az egész testemben lelkemben hogy muszáj megnéznem az exatlont. Exatlon nélkül akkora űr van bennem hogy másnap még a suliba se tudok teljesíteni( ez komoly!)

2022. jan. 10. 14:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
91%

Nehezen hiszem el, hogy az internet fenykoraban egy 17 eves arra se kepes, hogy neten megnezzen egy musort.

Bar igy jar az, aki eletkeptelen :D

2022. jan. 10. 23:08
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de egy ilyen müsort valószínűleg vissza tudsz nézni másnap online is .
2022. jan. 11. 05:51
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
#22: a 17-es válasza elárul egyet s mást.... ;-))
2022. jan. 11. 09:23
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem feltétlenül a műsor miatt van kiakadva, hanem a tiltás miatt szerintem. Én is gyűlöltem, amikor megszabták, hogy 21-kor legkésőbb ágyban kell lennem. Forgolódtam éjfélig, és nagyon bántott, hogy nem nézhettem meg az akkori kedvenc animémet. Igen, bántott, mert teljesen feleslegesen tiltották meg, sőt mai napig bánt, és nem vagyok elmebeteg, csak k.vára nem értem, mi a tökömért kellett akkor 21-kor aludni menni, amikor nem voltam álmos. Bezzeg most jó nekik a pénzem évek óta, amit az éjszakás műszakokkal keresek.
2022. jan. 11. 14:30
 25/33 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy itt már a gyakoris emberek mindent tiltanának a gyerekeknek, ti mi a rákot csináltatok fiatalon? Mert minden kérdésnél úgy tesztek, mintha a tinik valami elmebeteg r.bancok lennének, akik csak vakargatják, b@sznának,meg csúnya tv műsorokat néznének, meg persze drogoznának. Ez az én időmben is így volt, pedig én csak egy mesét akartam megnézni, nem voltam sem k.va, sem drogos. Annyira irigylem a gyakoris embereket. Ti angyalok vagytok? Látom, ahogy ültök a jó Istenke mellett, és kapcsolgatjátok a tinik tv-it, nehogy a csúnya távirányító-kígyó elcsábítsa őket. Bánatok.
2022. jan. 11. 14:35
 26/33 anonim ***** válasza:
86%

25: te képes vagy az értelmező olvasásra...??

senki nem írta, hogy normális a tiltás.

2022. jan. 11. 14:56
 27/33 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, délután van (épp most vettem észre) az exatlon esti ismétlése a tv-ben.
2022. jan. 11. 15:07
 28/33 anonim ***** válasza:
89%

Hát épp ideje volt, hogy utánanézz... :-DDDD

Egyszerűbb volt kiírni egy kérdést, mint megnyitni a port.hu-t? :-D

2022. jan. 11. 15:12
 29/33 anonim válasza:
100%
De egyébént miért nem engedi apukád? Mi az indok amiért nem nézheted?
2022. jan. 12. 01:10
 30/33 A kérdező kommentje:
Fáradt leszek másnap, nem tudok koncentrálni a suliban.
2022. jan. 12. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!