Hogy vegyem rá apukámat hogy este végignézhessem a kedvenc műsoromat? 8-fél 10-ig tart ez az Exatlon, apám csak pénteken engedi végignézni....
Apád viselkedése is "érdekes", de ez még érdekesebb...
" Érzem az egész testemben lelkemben hogy muszáj megnéznem az exatlont. Exatlon nélkül akkora űr van bennem hogy másnap még a suliba se tudok teljesíteni( ez komoly!)"
Egyébként most lehet engem is hülyének fogtok nézni (kivéve talán a kérdező) de velem is ugyan ez van. Tavaly nem engedték h végignézzem csak péntekenként (15 voltam). Most 16 vagyok, és megengedik, bár, igaz hogy kb. hússzor meg kell ígérnem naponta hogy lefekszem, amint véget ért. Tavaly visszanéztem a legtöbb részt, vagy csak megnéztem az exatlon instagram oldalát, ugyanis oda feltöltik a főbb eseményeket, de nyilván nem volt az igazi, jobb lett volna végignézni.
Most azt érzem, hogy egész nap ezt várom hogy Exatlon Exatlon Exatlon, ami nem jó, mert az egész napom azzal megy el, hogy várok egy 2 órás műsort, aztán amikor véget ér, már a holnapi részt várom.
Valahogy próbáld meg meggyőzni apukád, nekem sajna tavaly nem sikerült. Én igazából leszöktem tavaly a nappaliba nézni, illetve tavaly lehetett még az elején interneten is nézni élőben. Most sajna nem lehet, azt sem ajánlom hogy leszökj megnézni mert ha lebuksz elveszti a bizalmát irántad, és még annyira sem fogja engedni.
Az a baj hogy én annyira kattogok hogy majdnem hányok és nagyon ideges is
vagyok ha nem nézhetem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!