Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha nem bír, utal...

Mit tegyek, ha nem bír, utal a gyerekek, mert sokszor mondom neki, hogy tanuljon, tanuljunk?

Figyelt kérdés
Magától nemigazán tanulna.
2022. jan. 10. 06:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kérdés, hogy hány éves a gyereke, és mit csinál a tanulás helyett?
2022. jan. 10. 11:26
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Megfenyegetném, hogy iparkodjon, mert ha nem hoz jó jegyeket, akkor én ülök majd a nyakán és "bosszantom". Ha nem hat, akkor biza tanulok vele, még ha morog is.
2022. jan. 10. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

A szakemberhiány nem teszi Einsteinné a villanyszerelőket. Az is becsületes szakma, de nem kell úgy tenni, mintha a fizikai munkához több ész kéne, mint a szellemihez. Ha sok a nemes az országban, attól még a paraszt paraszt marad.

2022. jan. 10. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Hol írtam én ilyet, mint amit idevizionáltál?

De most komolyan! Idézzél!

Azt írtam, hogy mindenhez tanulni kell, ha nem akar csak 8 általánossal vergődni.

(10 voltam)

2022. jan. 10. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha erőltetve van akkor annál inkább nem akarja majd szerintem.
2022. jan. 10. 15:09
 16/19 Gergő(a másik) válasza:
17%
#10 Azzal egyet értek hogy mindenhez tanulni kell, de szerinted most mégis, ki tanuk többet az atomfizikus vagy az kőműves?
2022. jan. 10. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs', de hogy jönnek ide az atomfizikusok?

De főleg, hogy tudsz erre következtetésre jutni a 10-es válaszomból?

Talán a Kérdező gyereke atomfizikusnak készül és én azt mondtam, hogy legyen inkább kőműves, mert az többet tanul, ergo többet ér?

Ráadásul azt sem tudjuk, hogy milyen korú a Kérdező gyereke, milyen eredményekkel tanul, vagy nem tanul.

Lehet, hogy az általános 4-ik osztályával van gondja.

És inkább ezt valószínűsíteném, mint az atomfizikát, mert abban - gondolom én - nem igazán lenne szüksége a Kérdező "tanuljunk!" segítségére.

...de most már unom (ki)magyarázni a teljesen egyértelmű válaszom félremagyarázásait, bár elhiszem, hogy néhányak számára roppant felfoghatatlan, de ez már nem az én problémám a továbbiakban!

2022. jan. 10. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak nekem is utalna :D
2022. jan. 10. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
4# Ez talált, sűllyedt
2022. jan. 16. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!