Mit tegyek, ha nem bír, utal a gyerekek, mert sokszor mondom neki, hogy tanuljon, tanuljunk?

A szakemberhiány nem teszi Einsteinné a villanyszerelőket. Az is becsületes szakma, de nem kell úgy tenni, mintha a fizikai munkához több ész kéne, mint a szellemihez. Ha sok a nemes az országban, attól még a paraszt paraszt marad.

Hol írtam én ilyet, mint amit idevizionáltál?
De most komolyan! Idézzél!
Azt írtam, hogy mindenhez tanulni kell, ha nem akar csak 8 általánossal vergődni.
(10 voltam)

Bocs', de hogy jönnek ide az atomfizikusok?
De főleg, hogy tudsz erre következtetésre jutni a 10-es válaszomból?
Talán a Kérdező gyereke atomfizikusnak készül és én azt mondtam, hogy legyen inkább kőműves, mert az többet tanul, ergo többet ér?
Ráadásul azt sem tudjuk, hogy milyen korú a Kérdező gyereke, milyen eredményekkel tanul, vagy nem tanul.
Lehet, hogy az általános 4-ik osztályával van gondja.
És inkább ezt valószínűsíteném, mint az atomfizikát, mert abban - gondolom én - nem igazán lenne szüksége a Kérdező "tanuljunk!" segítségére.
...de most már unom (ki)magyarázni a teljesen egyértelmű válaszom félremagyarázásait, bár elhiszem, hogy néhányak számára roppant felfoghatatlan, de ez már nem az én problémám a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!