Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon mit szólnának egy...

Vajon mit szólnának egy fiatalkorú (16-17 éves) fiú szülei, ha kiderülne, hogy egy nála 15 évvel idősebb nővel van szexkapcsolata?

Figyelt kérdés

Anyu biztos őrjöngene.

De apu? Tán még gumit is venne a fiának?

2022. jan. 6. 22:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Van egy 20 éves fiam. Soha életemben nem tudtam/tudom hogy mikor kit varrt le...

Majd akkor érdekel a csaj ha van olyan komoly a dolog hogy bemutassa.

Okos gyerek, a védekezés formáit már átbeszéltük vele elég korán, valamint a következményeket is ha ez elmaradna.

Szóval nem csinálnék a dologból nagy ügyet. Az apját ismerve, pedig ugyan így vélekedne.

Nem hinném h különösebben büszke lenne arra h egy (nyilván valami gonddal kűzdő) nála 15 évvel idősebb nőt meghágott.

2022. jan. 7. 07:16
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
4:))))
2022. jan. 7. 09:18
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretném tudni. Nemcsak a kora miatt. Nem érdekel senki egyéjszakás és szexkapcsolata. Ez magánügy. Csak védekezzen :D
2022. jan. 7. 09:21
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem tudom, mivel nincs gyerekem: de azt tudom hogy ha kiderülne valamelyik barátnőmről ebből a korosztályból hogy egy kamasszal dugatja magát, a továbbiakban nem kéne a társaságomra pályáznia. Nem csak a férfiakat tartom beteg állatnak aki gyerekekre hajtanak, a nők se normálisak.
2022. jan. 7. 09:43
 15/27 anonim ***** válasza:
16%
Ez egy érdekes terület, mivel jogilag elítélhető, annak ellenére, hogy 14 éves kor fölött van a beleegyezési korhatár. Tehát ha olyan a szülő, tehet feljelentést.
2022. jan. 7. 10:46
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
#15, miért lenne jogilag elítélhető, ha 14 év a beleegyezési korhatár?
2022. jan. 7. 11:29
 17/27 kovpet ***** válasza:
75%

15: Ez az elméleted némi jogszabályi linkkel való megerősítésre szorul :)

Ha egyszer 14 felett legális, akkor mi alapján léphet a szülő, "ha olyan"? Amúgy milyen?

2022. jan. 7. 11:36
 18/27 anonim ***** válasza:
89%

Én 38 éves vagyok és nem tudom elképzelni, hogy egy normális (!) 31 éves nő miért akarna egy 16-17 éves fiúval szexelni. Anyaként emiatt nyilván nem örülnék neki. Előfordulhat persze h egy fiú 16-17 évesen mondjuk elég érett, adott esetben ertelmes jövedelme is lehet, ha mondjuk profi sportoló,

modell, színész stb, de a 31 év akkor is túlzásnak tűnik.

2022. jan. 7. 11:46
 19/27 anonim ***** válasza:
15%

Mostanában valahogy divat hogy lányok az apa korabeli férfit válasszák

Fiúk meg hát jóval idősebb hölgyeket

Én sem a lányokat sem a fiúkat ezért nem szólom meg

Ha a partnernek ennyi esze van nyugottan használja ki

Tudjuk apuka.kora beli döngöli a mellét szép Barbi babája van újra ő is fiatal Mindent megad neki álltalában gyorsan nemz egy két gyerkőcöt hogy meg is tarthassa nehogy lelêpjen

Az idősödő hölgy színtér büszke hogy ott a.fiatal pasi ő is bőségesen honorálja a bökkenő ő már nem tud mit kitalálni hogy vele is maradjon Hacsak nem okosan a jóléttel tartja sakkban

2022. jan. 7. 13:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

A fiamról tudtam meg sok év után hogy a gimis korában nálánál 17évvel idősebb barátnője volt

Mikor én azt hittem a.barátaival van vele volt

Lélegzetet alig kaptam mikor mesélte

De az igazság kárt nem tett benne

2022. jan. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!