Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélendő a (LEGÁLIS...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő a (LEGÁLIS KORÚ) fiatalkorúakhoz (~16) való vonzódásom? 20N

Figyelt kérdés

Van normális korú (22), normális értékrendű, érett barátom. De egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a szexuális vágyammal, lelkiismeretfurdalásom van miatta, és úgy érzem borzasztó ember vagyok, amiért szinte kisfiúkra vágyom . Persze, nem kisfiúk, már kezdenek hasonlítani egy férfire, de na, értitek...

A barátom is tudja hogy tetszenek az ilyen korú fiúk, teljesen empatikus velem, mert ettől függetlenül hűséges vagyok hozzá, jók vagyunk együtt, mindent megadunk egymásnak ami egy egészséges kapcsolathoz kell. Viszont külsőleg ő is inkább hasonlít egy kamaszhoz, vékony, "filigrán" alkatú, aranyos, szép arcú, szóval ő is egy kicsit ezt a vágyamat testesíti meg.

Sok traumám volt az életben, úgy érzem a szexuális fejlődésem valahol 10 éves korom körül megakadt. Azóta a 16-20 korosztály külseje tetszik, nem tudok maszkulin férfira "úgy" nézni... mi lehet erre a megoldás?:(

(A probléma természetesen nem jogi gondokat vet fel, sokkal inkább erkölcsit)

2021. jan. 27. 08:26
1 2
 1/15 kisördög1 ***** válasza:
72%
A vágyakat vagy megéljük vagy nem, de attól még vannak és esetedben ez nem is gáz. Egy 16 éves kamasz már nem kisgyerek és erőteljesen érdeklik a csajok. Sztem egyáltalán nem gáz. A pasid jófej,sztem azt is elnézné ha olykor-olykor félremennél hogy megéld a vágyad
2021. jan. 27. 08:42
 2/15 érdeklődő35 ***** válasza:
86%

Szerintem mint vágy egyáltalán nem elítélendő

Emellett jogi oka sincs, hogy megéld

Morális egyedül a párod miatt van/lenne. Esetleg egy kíváncsi tini párral négyesben megoldható is lenne

2021. jan. 27. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne menj tanári pályára, mert akkor jó pár év múlva rólad szólnak majd a hírek, hogy az 50-es Női tanárnő zaklatta a tanítványait :D
2021. jan. 27. 09:25
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Igaz, nekem nem 16 körüli srácok, de nekem is a fiatalabbak jönnek be, a jelenlegi párom is fiatalabb nálam 7 évvel, 21 éves. Valahogy egyszerűen nem jönnek be a nálam

idősebbek, legalábbis nagyon ritka. Nem tudom, kinek milyen a környezete, de az enyémben a legtöbb 30 körüli férfi kiégett, kopaszodó, pocakos, elhízott, magára nem adó. Még örülök, ha csak ennyi a gond és nincs mondjuk alkohol problémája. Nem tetszenek.

2021. jan. 27. 09:30
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Hát szerintem meg gáz. 18-20 éves korosztályban nem az, de a 16 éves már eléggé az. El nem tudom képzelni egy felnőtt nő mit akar egy épphogy nem gyerektől.
2021. jan. 27. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
73%

#4: elég szar helyen élsz, ha ilyenek a 30 körüli férfiak.

33F, sportos, egészségesen élő, normál alkatú, dús hajú.

2021. jan. 27. 11:23
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Hát, ez van.

2021. jan. 27. 11:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen legális, 14 év a beleegyezési korhatár. Az más kérdés, hogy társadalmilag mennyire elfogadott. A 16 éves fiúknak nagyon is és alig várnák hogy ilyen csajjal találkozzanak. A nem ebbe a korosztályba tartozók meg vagy azt mondják miért nem inkább vele, vagy nem érdekli őket - a te dolgod.

Ha traumáid vannak amit nem tudsz feldolgozni, akkor meg szakember felkeresése javasolt.

2021. jan. 27. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne elitélendö? Szerintem a korosztály 90%-a ábrándozik ilyen nöröl!
2021. jan. 27. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

dobd fel a parodnak hogy te az ilyen koru sracokra, míg cserébe ő a hasonlo korú csajokra mozdulhat rá.

Sztem nem mondana nemet. :)

2021. jan. 27. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!