Apukák! Milyen a kapcsolatotok a gyermeketekkel?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokra gondolok, akiknek még otthon lakik a gyermekük.
Hány évesek vagytok ti, és a gyermeketek?
Fiú vagy lány gyermeketek van?
2022. jan. 3. 20:50
11/14 anonim válasza:
Én gyerek oldalról írok. 20 éves vagyok, apukámmal imádjuk egymást. Nagyon sok mindent együtt csinálunk, sokszor bevon a munkájába is. Minden nap 5ször telefonálunk legalább.
12/14 anonim válasza:
Volt akinek az anyja szexuális célból akarta megnézni a nemi szervét. Pláne lefotózni.
Volt akit a saját apja gyűrt ottba, mert a zsebpénzéből mert venni egy telefont? ( nem félmilkás iphone-ra gondolok)
13/14 anonim válasza:
Ajj
Első mondat kérdés.
Második mondat ott helyett orr
14/14 anonim válasza:
44 éves vagyok, az egy szem lányom 12. Pár hónapja elváltunk az anyjával (vele él egyébként), és azóta egyre több közös programunk van, mozi, cukrászda, trambulinpark, ilyesmik. Szerintem és szerinte is nagyon jó a kapcsolatunk, imádjuk egymást. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!