Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van benned harag a szüleid felé?

Van benned harag a szüleid felé?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 17:13
A kérdező szavazást indított:
Nem, soha nem is volt ilyen.
Nem, de volt, csak már feldolgoztam a sérelmeket.
Van, jelenleg is aktívan dolgozom, belső munkát végzek, hogy rendeződjön.
Van, de nem foglalkozom vele, lezártam velük minden fizikai, lelki kapcsolatot magamban is.
47 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

van :) nem is kevés :)

anyummal se felhőtlen teljesen a kapcsolatom, de vele teljesen oké, szeretünk időt együtt tölteni.

apám sok évvel ezelőtt megcsalta anyumat, azóta is szarik mindenkire, csak facebookon tudjon politizálni, és szidkozódni.. ez lett az élete :) teljesen hideg a kapcsolatunk, nem is szeretném, hogy sok köze legyen hozzám, se a jövőbeni gyerekeimhez, a jelenlegi párom se mutattam be neki, és nem is tervezem soha. évekig szenvedtünk a hülyeségei miatt, sosem értettem anyum miért nem hagyta el :)

egyszer hallottam egy olyat, hogy a családot az ember kapja, nem válogatja, és ez így igaz. ezért is nem kell elfogadni őket minden hibájukkal együtt :)

23/F

2021. dec. 30. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen volt. De most már azt is látom, hogy éretlen is voltam.

Természetesen nem szeretem az anyám, de van bennem könyörület, ahogy a fater felé is. Fontos megjegyezni, hogy nem is utálom, nem is gyűlölöm őket.

Sokan nem látják be, hogy elsődlegesen a szeretetet, az embernek önmagára kell vetítenie (test, elme gondozása), tehát gondoskodnia kell önmagáról, aztán ahogy meghatározza a szeretetből kiinduló értékeit és eggyé válik ezekkel az értékekkel, az önbizalma és a lelki békéje is helyreáll.

2021. dec. 30. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs
2021. dec. 30. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, múltért is, jelenért is, bár a jelen már az, ahogy az öcsémmel bánnak.

Nem is harag feltétlen, inkább neheztelés. Szóval aktív utálat nincs, annyi fölös energiám nekem nincs, de komoly munka elengedni. Dolgozom rajta, de legalább annyi van még előre mint hátra

2022. jan. 1. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!