Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan élted meg a külföldre...

Hogyan élted meg a külföldre költözést fiatalon? 18L

Figyelt kérdés

nyáron tervezek spanyolországban dolgozni egy hotelben, ami azt jelenti, 2,5-3 hónapig nem fogom látni édesanyám, akivel a mindennapjaim töltöm, mindig együtt vagyunk szinte. ő a napom fénypontja.

félek, hogy nagyon padlóra küld majd az elején, hogy nem láthatom anyukámat, főleg hogy olyan munkám lesz, ahol állandóan mosolyognom kell a vendégeknek.

nagyon vonz a munka, imádni fogom, tudom, és akarom is, ez az egyetlen hátulütője, hogy nagyon fog hiányozni anyukám.

ez lesz az első alkalom, hogy távol leszek tőle és az országtól ilyen hosszú időre.

2021. dec. 28. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

10

Aki 17 évesen így érez, ahogy az a kérdező szövegéből süt, az még 30 évesen is így fog. Volt nem egy ilyen barátnőm gimiben, sőt, még fiúk is, akik ugyanígy csüngtek. Mindegyik otthon lakik még 30 évesen is, tartós kapcsolat vagy bármiféle terv nélkül a jövőjükre nézve. Csak ők, meg anyuci. :)

2021. dec. 29. 15:03
 12/13 A kérdező kommentje:
szerintem amit leirtam, hogy kulfoldre utazok ilyen fiatalon, nem eppen ugy tunok mint aki celtalan az eletben :D azert mert szeretem anyukamat es feldobja a napomat, mert olyan jo a kapcsolatunk, nem jelenti azt, hogy orokke a nyakan fogok csungeni, most sem csungok ott, nem tudom ezt mibol veszitek le. nincsen apam, igy anyam jelent nekem annyit, mint masnak ket szulo. ennyi az egesz. az volt a kerdesem, kinek hogy ment eleinte egyedul egy teljesen masik orszagban, sot, en egy mas kontinensen leszek.
2021. dec. 29. 15:08
 13/13 A kérdező kommentje:
mielott belekottok, spanyolorszagon kivul azsiaba is megyek majd, hasonlo cellal
2021. dec. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!