Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan élted meg a külföldre...

Hogyan élted meg a külföldre költözést fiatalon? 18L

Figyelt kérdés

nyáron tervezek spanyolországban dolgozni egy hotelben, ami azt jelenti, 2,5-3 hónapig nem fogom látni édesanyám, akivel a mindennapjaim töltöm, mindig együtt vagyunk szinte. ő a napom fénypontja.

félek, hogy nagyon padlóra küld majd az elején, hogy nem láthatom anyukámat, főleg hogy olyan munkám lesz, ahol állandóan mosolyognom kell a vendégeknek.

nagyon vonz a munka, imádni fogom, tudom, és akarom is, ez az egyetlen hátulütője, hogy nagyon fog hiányozni anyukám.

ez lesz az első alkalom, hogy távol leszek tőle és az országtól ilyen hosszú időre.

2021. dec. 28. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hiányozni fog. Örülj neki, tedd össze a két kezed, hogy te nem menekülésből pattansz meg anyád mellől! Van aki szeret, aki hazavár, akinek hiányzol, ÉÉÉS, aki veled örül, hogy milyen tapasztalatot szereztél és mennyit fejlődtél egy ilyen kaland árán. Hiányozni fog, az egy negatív érzés, nem vagy dedós, hogy ezt ne tudd a fejedben a helyén kezelni. Sőt, inkább neked kell magabiztosnak, erősnek és ügyesnek látszanod, hogy anyád ne egye itthon a kefét, mert tudja, hogy az életképtelen gyerekét az első nap eladják. Neked kell megnyugtatnod őt a hosszútávú, itthoni felelősségteljes viselkedéseddel, hogy nem lesz semmi bajod, nem fogsz álló nap bőgni pl.
2021. dec. 28. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Hiányozni fog és valószínűleg ez miatt és a honvágy miatt úgy is haza fogsz költözni.
2021. dec. 28. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem az ilyen kérdéseket.

De komolyan, mit terveztél, hogy örökké anyáddal fogsz lakni?

Én 17 évesen már Angliában voltam a barátaimmal hetekre és haza sem akartam jönni. A nyarakat rendszeresen alig alig töltöttem a családommal. Én nem azért mert xar lettt volna a kapcsolatunk, hanem mert nem anyuci meg apuci volt az egész világom, hanem volt mellettük életem. Anyukád nélkül el tudsz menni pisilni? Barátaid vannak?

Xar lesz, de menjél, mert különben sosem tanulsz meg leválni.

2021. dec. 28. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Gondolj bele. Biztos nagyon büszke rád, hogy nem utcaseprő vagy szar fizetéssel. A három hónap után találkoztok
2021. dec. 28. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Manapság kontinenseken átívelően sem probléma a napi szintű, mozgóképi kapcsolattartás.Akkor hol a probléma?

Hozd ki a legtöbbet ebből a "kalandból", érezd jól magad, gyakorold a nyelvet, láss, tanulj, nyiss a világ felé, miközben nagyon vigyázz magadra!

A 3 hónap elrepül és minden szempontból gazdagodva fogsz hazatérni!

2021. dec. 28. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Eleve tedd magadban rendbe a fogalmakat!

Te nem külföldre fogsz költözni, hanem elmész 3 hónapra dolgozni!

A költözés olyan véglegesen hangzik, ezt meg tekintsd annak ami, egy átmeneti állapotnak, amikor nyaralgatsz és dolgozgatsz! Aztán hazajössz.

2021. dec. 28. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Milyen költözésröl beszélsz? Kimész 3 hónapra dolgozni. Utánna hazamész. Pár hónap az nem hosszú idö.
2021. dec. 28. 17:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

3-mas azért nagyon citromba harapott. :D

Amúgy meg eleje nehezebb aztán belejössz.

2021. dec. 28. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Pedig a #3-nak igaza van. 17 évesen anyukám a napom fénypontja? Mint egy óvodás. A jó kapcsolat a szülővel 17-18 évesen nem ezt jelenti.
2021. dec. 28. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Neked nem, neki meg igen. Nem vagyunk egyformák.

Hogy 17 évesen még így érez, az valakinél teljesen rendben van, jó anya-lánya/szülő viszony esetén. Nem mindenki akar kiskorúként ugyanakkor leválni.

Majd annak is eljön nála az ideje, hiszen láthatóan részéről és a szülei részéről is van erre tendencia, ezért is merülhetett fel a kérdés.

2021. dec. 29. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!