Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem új telefont? ( Bővebben alul )

Figyelt kérdés

Mert már régi telefonom van és nem olyan jó és a szüleim mindig azt mondják, hogy majd lesz. A szülinapom már januárban lesz és szülinapomra szeretném és semmi mást nem akarok csak az új telefont a szülinapomra. ( Redmi Note 7 telefonom van és már merül hamar az aksia meg kevés benne a tárhely 64GB és nekem az kevés, mert én szoktam csinálni sok fényképet stb. És valamilyen samsungot szeretnék vagy redmit.

Köszönöm előre is a válaszokat 🙂

2021. dec. 27. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyen hülyeségek miatt biztos nem vennék zsír újat csak úgy a szüleid helyében. Lehet megsértődni, a szájacskádból meg visszavenni, mert lehet, olyanoknak pattogsz, akik anyád-apád lehetnének és többet letettek az asztalra, mint amennyit te valaha is fogsz, kiscsillag. 😘

Nem, 2-3 éves telefon az nem régi, hiába vergődsz. Csak te nem tudsz vigyázni rá és rendesen használni, ami a követelőzés mellett a legfőbb indok lenne, amiért nem kapnál csak úgy egy másikat. Ha gyorsan merül az akksi, tessék bezárni az appokat, nem tucatnyi dolgot futtatni rajta egyszerre, nem használni töltés közben, amiket nem használsz alkalmazásokat, azokat letörölni. Ha nem javul a helyzet, akkor pedig új akksit kérsz, nem egy egész telefont.

A fotókon meg felröhögtem 😀😂😂 ez nem “érv”. Nem kell minden szrt rajta tárolni, mert akkor kétszer ennyi tárhely sem lesz elég, hanem feltalálták már a memóriakártyát, pendrive-ot, gépre feltöltést. Na ha egy pendrive-ot kérsz, máris nem egy követelőző kölyöknek tűnsz, hanem olyannak, aki próbál megoldást találni egy problémára és nem mellesleg hasznos dolgot is szeretne, mert egy pendrive-ra pl rátölthetsz komplett filmeket is és magaddal tudod vinni vagy a tanulnivalódat is.

Egyébként mire fel vársz el te több tíz- vagy inkább százezres ajándékot csak úgy? Kitűnő tanuló vagy, mellette versenyeket nyersz, otthon is segítesz mindenben, önkénteskedsz? De tök mindegy, követelőzni gusztustalan.

2021. dec. 27. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
12%
Kérdezd meg őket, hogy hallottak-e a konfliktusfémekről és a tervezett elavulásról? Akkor biztos vesznek neked!
2021. dec. 27. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent nálad hogy hamarabb merül ? Mennyit bír ki 1 töltéssel? Amúgy nem öreg az telefon és 64 GB is teljesen jó.
2021. dec. 27. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

Merül az akkuja? Mindenkié merül. Azért van hozzá töltő.

Hidd el, nem azért nincs új telefonod mert nem jól kérted.

Sok család helyzete nem egyszerű mostanság. De ha megvigasztal, mikor gyerek voltam, nekem megvették a ruháim és mindent amit kell, de ilyenekre magam kellett hogy pénzt gyűjtsek, ha szeretnék valamit. És nem úgy volt a gyűjtés, hogy zsebpénzt kapok és abból, hanem mentem füvet nyírni, bevásárolni, kocsit mosni, újségot hordani, és még sorolhatnám. És a szüleim besegítettek ha látták hogy értelmes dologról van szó.

Valószínűleg a te szüleid is segíteni fognak ha látják hogy tenni szeretnél érte, azon kívül hogy nyaggatod őket.

2021. dec. 27. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Akkucsere kb. 7 ezer Ft, egy 64-es sd kártya ugyanennyi.

Ezt még simán kifizetném, egy 100+ ezres telefont viszont nem szívesen vennék, csak azért, mert a régit megunta a gyerek.

2021. dec. 27. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:
2021. dec. 27. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerezz egy összetört telót. Sírva mond el szüleidnek, hogy leestél a bicikliről, megütötted magad, de a telefon miatt vagy nagyon bánatos. Ha szülinapodra megkapod az új mobilt, a 7-est hírdesd meg a jófogáson és lesz pénzed cigire.
2021. dec. 27. 18:07
 18/18 anonim válasza:
44%
Beszéld meg velük hogy a mostanit eladod az árából meg veszel egy újat vagy használtat :)
2021. dec. 27. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!