Van tizeve, hogy elváltam lányom apukájától,
kicsilányként még látogatta, de most már alig,nagyon
szomorú mit tegyek?
Figyelt kérdés
Érettségire, születésnapra, most Karácsonyra egy hívást vagy üzenetet nem kapott az apjától.A pénzben is a nagyszülők segitenek, ha tudnak inkább élelmiszer.
De a lányom van még ott a tüske, szomorú néha sírva fakad...ott tart a helyzet😢
Hagyjuk már...... A gyerekek nem hülyék, nem nyavalyog tíz éven át azon amin nem tud változtatni.
2021. dec. 26. 10:40
22/26 anonim válasza:
Olyanról még nem hallottatok akkor biztos hogy az anyuka lelép viszi a gyereket utána a közös gyerek 25 éves és szét akarja túrni az apja új házasságát. Na mi így jártunk, de nem ez a l~nyeg hanem az hogy a lányom fűnek fának azt meséli hogy én nem keresem őt. Csak lehordta a feleségemet mindennek, nem ismeri a húgát mert utálja a gyerekeket elmondása szerint, diploma kocsi, heti pénz az kellett plusz a házat amiben az anyukával laknak is a mai napig én fizetem. 2szer küldte ránk ki a hatóságokat. Nem tudok úgy gondolni rá mint a lányomra.
2021. dec. 26. 12:01
23/26 anonim válasza:
Utolsó itt az ideje a pénztárcát a sok jóságért fejében örökre bezárni.Felnőtt ember ha mocskoskodni tud tudjon megélni is Anyukának ha.nincs házastársi tartás megállapítva éljen úgy ahogy akar!
Itt a gyerek felnött dolgozhat anyít és ott ahol akar gyereket már nem kel oviba vinni!Hálapénzt gyerek szülésért nem jár!
A kérdésre vissza térve valamennyit találkozik a lány az apjával.A kérdező nem tudjuk hogy puszta anyagi megfontolásból nem sír-e a lány hejett.
Talán ép valami köze van a kialakult hejzethez bűntudatból tette fel a kérdést
Lehet az is hogy apuka és a családja úgy érzik csak akkor van szükség rájuk ha valamire szükség van
Felnött emberről beszélünk nem kel apának meghunyászkodni senkinek!!!
A kialakult hejzet mögött nem tudjuk mi rejlik.
2021. dec. 27. 15:24
24/26 anonim válasza:
22azt hittem mi esetünk egyedi nagy vonalakban ugyan ez van! Még eddig feljelentés nem történt!Csak jóval idősebb kicsi gyerek követel az apától tartásdíjat és az ex apanást (nincs semmi megítélve)Ebből kösz mi nem kértünk azóta sz@rok vagyunk.Nem probléma!!
2021. dec. 27. 15:32
25/26 anonim válasza:
Sok aljas dolog után amit csinált,én vagyok a szemét apa mert a feleségem elvitt egy sz@r irányba. Katasztrófa. És igenis nem ilyen volt gyereknek. Nem ilyennek született, a válás óta kergült meg. Onnantól éreztem azt hogy tényleg csak taxis voltam meg az aki az anyagiakat adja. Mióta meg új házasságom lett és közös gyerek, azóta támad. De kerülte a feleségemet már az első perctől kezdve, ebédre sose jött át, közös programokat, mozit, lemondta ha a feleségem is jött volna. És nem vettem komolyan mert egy egyszerű női féltékenységnek gondoltam. Mindenre megesküszöm, ilyen rosszindulatú gonosz emberrel még nem találkoztam. Ezer és ezer olyan mocskos dolgot megtett hogy hihetetlen. Hogy rászolgáltunk e? Ki szolgál rá arra pl hogy a gyereke közzétegyen a youtubeon egy mocskolódó videót róla és a feleségéről? Utána a boltunkra az élelmiszerbiztonsági hatóságokat küldte. A kutyáinkra az állatvédőket.Hogy számonkérjék hogy hova lett a 10 éve elpusztult akkor 18 éves németjuhászom. Éheztetjuk és láncon tartjuk a kutyákat. Hazugság hazugság hátán. A hatóságok látták h minden rendben, de akkoris egy stressz. Én elfogadtam az ő pasijait, egyikkel sem kakaskodtam, cserébe megvadult mióta újra lett családom.
2021. dec. 27. 22:33
26/26 anonim válasza:
Elvállt szülők gyereke vagyok, én is utáltam apám új feleségét, mert egy b@rom volt, aki amellett hogy apámat pénztárcának hívta (a neve helyett) folyamatosan megszégyenített a saját családom előtt.
Láttam, hogy többen írtátok, hogy így meg úgy nem jön át a gyerek az új pár miatt. Nem lehet, hogy valami olyan gond dvan a háttérben amit ti nem láttok? Üljetek le beszélgetni mind két féllel külön-külön, és ha tényleg csak annyi a gond, hogy nem jönnek ki egymással, csináljatok a gyerekkel olyan programot ahol az új pár nincs ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!