Miért viselkedik így az anyám? Már elköltöztem több éve. És most az érzelmi szálakat is teljesen elvágta kettönk között.
Figyelt kérdés
Idei év pár példa ahogy beszél velem. Ne gyere haza húsvétra. Nőljél már fel! A fa...s..z... verj..em beléd! Mindig én hívtam de már nincs lelki erőm, hogy telefonon is mérhetetlen hangon beszéljen velem. Ő nem keress. Most karácsonykor felhívtam, de egyértelmű volt, hogy örül, hogy nem megyek. Nagyon fáj!!! Miért viselkedik így amikor már több éve elköltöztem? Elég sokáig laktam "otthon", szóval azt se mondatni, hogy nem örült annak, hogy elmentem.2021. dec. 25. 11:57
11/16 A kérdező kommentje:
Hogy lehetséges megszakítani a saját anyánkkal a kapcsolatot? Akkor is ha millió fájdalmat okozott nekem. Tudom ez az egyetlen út előttem. De hogy lehetséges, hogy kevésbé fájjon? Már nem is reménykedem benne, hogy akár születésnapomon felköszönt, mert vagy összekeverte más családtak születésnapjával, vagy arra fogta nem volt ideje... amikor beszélek vele, mindig sírás lesz a vége, már több éve. Nem akarok sírni... tudom igazatok van, hogy tovább kell lépnem, meg kell szakítani vele minden kapcsolatot. De hogy lehet ezt a köteléket elvágni részemről? Aki nem lelkizős azok jobban tovább tudnak lépni talán.
2021. dec. 25. 14:19
12/16 anonim válasza:
Hha arra gondolsz, hogy utána soha többé nem fog megbántani és nem kell sírnod miatta, akkor könnyebb lesz.
13/16 anonim válasza:
Ő egy olyan személy, aki nem akar veled foglalkozni, és ezt egyértelműen nyersen a tudtodra adja minden alkalommal, mikor keresed. Mellesleg megszült téged és eljuttatott egy bizonyos korig/életszakaszig. Utána neki elég volt, menj a magad útján, abban már nem akar részt venni. Nyersen tömören erről van szó. Az érzéseid egyoldalúak, nem ragaszkodik hozzád. Gyászold el magadban a kapcsolatot és nézz körül, kik azok, akiknek valóban fontos vagy. Biztos van ilyen személy, csak rossz helyen kerested az érdeklődést.
14/16 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy nem keresed, nem akarsz vele semmit, csak éled a magad életét. Egyszerűen csak ne keresd.
Nyilván ha újra és újra futod a köröket, soha nem is leszel előrébb.
15/16 anonim válasza:
Fölöesleges erőltetni ha nem akarja.
16/16 anonim válasza:
9esnek igaza lehet. Szerintem is ott a gond, hogy az apáddal nem jöhetett ki és lehet hasonlítasz bizonyos dolgokban rá, amiről nem tehetsz, viszont mivel az apádat nem szereti így téged sem bír szeretni. Nagyon gáz anyád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!