Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha szakadt farmerbe vagyok,...

Ha szakadt farmerbe vagyok, akkor miért mondja apám hogy felakadtam a kerítésen, vagy beleakadtam valamibe?

Figyelt kérdés
Értem én hogy szerinte nem jók a szakadt nadrágok, de ez nem is vicces.

2021. dec. 23. 15:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 kicsivel vagyok nálad fiatalabb, de sok kortársammal együtt pont azt tartjuk humorosnak, hogy a mi időnkben a nonkonformista lázadás jelképe volt, most meg már előre megszaggatva árulják a boltban, és akkor lázadsz a konformizmus ellen, ha nem ilyen van rajtad :D
2021. dec. 23. 21:23
 22/27 anonim ***** válasza:
37%
Halál a faterra!! Pénzét se fogadd el!! Féreg az öreg!!
2021. dec. 24. 07:37
 23/27 anonim ***** válasza:
74%
Más a divatról alkotott véleménye. Neked a szakadt gatya menő, neki meg gáz. Ezért mondja, hogy a kerítésen akadtál fenn. Más szavakkal nem tetszik neki a hajléktalan nadrágod.
2021. dec. 24. 09:09
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is tökre gáz. Soha nem volt szakadt farmerom. 24L
2021. dec. 29. 06:47
 25/27 anonim válasza:
21%
szakadt farmer? a csóróság divat lett? uhhmm.... akkor divatos vagyok
2022. jan. 9. 13:23
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Kit érdekel, hogy szerintetek mi a gáz? Akkor ne vedd fel. Nekem is vannak ismerőseim akiknek nem tetszik az öltözködésük. Ettől még nem kell őket folyton b@szogatni emiatt.
2022. jan. 9. 15:44
 27/27 anonim ***** válasza:
79%
#26 amikor már alig lehet egy normális nadrágot megvenni, mert mindenhol az aktuálisan felkapott hülyeség kapható, akkor hadd éljük már ki a frusztrációnkat egy enyhe b@szogatásban :D
2022. jan. 9. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!