Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem képes tisztán látni!?

Anyám nem képes tisztán látni!?

Figyelt kérdés

Szóval adott a helyzet hogy édesanyám már 7 hónapja nem dolgozik itthon a teendőket ellátja, főz, mos, takarít, boltba jár stb. De ezt mindet képes úgy beállítani mintha valami hatalmas nagy dolgot csinálna, mintha minden nap 15 órát főzne mosna takarítana, és az ember mikor már kineveti akkor mélységesen felvan háborodva hogy én semmibe nézem a munkáját???:D És nem vagyok képes megmagyarázni neki hogy kicsit túlzásba viszi a dolgokat.

Pár dolog, pl azt a napi 1 pár zoknit és alsóneműt elfelejtem beledobni a szennyestartóba, nem megyek el bevásárolni, holott Ő mondja hogy ne menjek what?? Állandó rumlit csinálok a konyhába, holott nem főzök, nem ott étkezem, és magam után mindig elmosogatok, szóval mi a baja??

Mielőtt mindenki elkezdené védelmébe venni édesanyámat hogy hát a házimunka milyen nehéz stbstb Tavaly a covid kezdeténél elvesztettem az állásomat és Ő dolgozott én nem, reggel 6-kor keltem, mivel tudok főzni, én jártam bevásárolni főztem mostam tartottam tisztán azokat a helyiségeket amiket közösen használunk, a napi összes teendőmmel legkésőbb 10-11-re mindig végeztem utána egész nap nem volt dolgom, ellenben Ő reggeltől estig képes mindig valami random hülyeséget csinálni, akár felsepregetni napi 3x meg ilyesmi....wtf??????

2021. dec. 20. 04:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha gyalogol a bevásárlóközpontig, az feltölti a napi monoton teendõkbõl.
2021. dec. 20. 10:34
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
En kivagnalak.
2021. dec. 20. 10:45
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Vigyed Te a háztartást egybhétig! Majd meglátod milyen sz@r ha más nem becsüli meg a munkát! Jelenleg mit is csinálsz?
2021. dec. 20. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
A 12-es véleményét osztom.
2021. dec. 20. 11:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád már biztos nem húsz éves ,van egy kör ami után az embernek a főzés se 1 óra mint fiatalon hanem több, én anyukámnak látom, ami régen 10 perc volt most 1 óra neki, és sokat számít hogy ki mennyire figyel a rendre becsüli az ételt amit főznek neki
2021. dec. 20. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó voltam nem kör hanem kor*
2021. dec. 20. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk pakolj el magad után? Anyád nem a csicskád! Örülj, hogy ott lakhatsz ha ilyen haszontalan vagy!
2021. dec. 20. 12:11
 18/22 A kérdező kommentje:
Pfff általában sőt mindig 1 darab alsó naciról van szó és 1 pár zokniról, arról nem is beszélve hogy Ő ugyan úgy nem bssza bele a szennyes tartóba a ruháit. Sőt igen is vittem már a háztartást mikor én vesztettem el az állásomat a covid elejèn 6 hónapig én főztem mostam takarítottam. Úgy látom sok itt az unatkozó anyuka aki arra sem képes hogy elolvassa amit írtam.
2021. dec. 20. 23:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Jah és még páran azt is írták hogy kinevetem, hát már ne is haragudjatok meg, de mikor elmegy a 9 órakor reggelièrt mert 8-ig aludt majd haza állít 1 kg bevásárolt cuccal, és elkezd panaszkodni hogy ma még mosnia kell és el kell mennie postára hát mit is mondjak vicces, főleg úgy hogy én meg elmegyek dolgozni napi 2 órát utazom plussz 8 órát dolgozom Ő meg nyavajog azon hogy el kell indítani egy mosást még el kell menni a postára ami 5 percnyire van. Köszönöm a megértèst, őszintén ugyanennyi empátiát kívánok nektek is. 😒
2021. dec. 21. 00:01
 20/22 anonim ***** válasza:
89%

Elolvastam!

Egy unatkozó, elkényeztetett majom vagy!

Tiszteld anyádat!

Ha olyan szar költözzél el!

Észrevehetnéd, hogy anyukád szenved! Tuti haszontalannak érzi magát amiért nincs munkája!

Ssegíteni lehet neki munkát találni.

Becsüld meg, hogy van főtt kaja az asztalon meg rend amikor haza mész.... Pff

2021. dec. 21. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!