Ha én nem szeretném, hogy ha meghalok elhamvasszanak, akkor milyen lépéseket tehetek ezügyben? Bár remélhetőleg még nem most lesz ez mert 27 vagyok. Csak szeretnék tisztán látni ebben a témában.
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 13:59
1/7 anonim válasza:
Írjál végrendeletet.
A saját kezűleg írt és két tanú együttes jelenlétében általad aláírt már érvényes, mert teljes bizonyító erejű magánokirat... abban rendelkezz, hogy mi legyen a hulláddal 👍
2/7 anonim válasza:
És ne felejts el mellé hagyni még egy rahedli pénzt is mert a nem hamvasztásos, koporsós temetés igen drága tud lenni. Plusz a helyet is bérelni kell neki, amin meg ha lejár a szerződés úgyis elhamvasztanak.
3/7 anonim válasza:
Ha lesznek vagy vannak már gyerekeid, majd ha oda kerül a sor, el kell magyarázni nekik mit szeretnél, ha szeretnek akaratod szerint cselekednek, ha meg le sz.rnak és a pénzed nézik ,akkor meg hát így jártál.
4/7 anonim válasza:
Végrendelet, plusz egy akkora pénzletét, ami biztosan fedezi a kívánt temetési módot.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélhetőleg még van idő ezzel foglalkozni, de az jó, hogy van rá mód. :)
2021. márc. 17. 14:40
6/7 anonim válasza:
Igazán nem értem, miért nem mindegy neked, mi lesz a testeddel halálod után!
7/7 anonim válasza:
Mód mindenre van. Érvényesíteni azonban nem te fogod. Sőt, megtudni sem fogod. Érdemes olyasmivel foglalkozni, amire elvben sincs ráhatásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!