Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek?👇🏻

Mi a véleményetek?👇🏻

Figyelt kérdés

Az 53 éves gyerek nem megy el az idős 85 éves anyukájához karacsonykor, se a szülinapjakor?

Egy évben max 1x 2x megy oda, akkor is ha arra van dolga, és útbaesik.

(Perste, ha meghalt a Mama, az örökség az fog kelleni.....)

Szerintetek nem undorító?

2021. dec. 19. 17:20
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Részvétem nektek hogy ilyen elb.szott az életetek. Biztos nagyon sz.r.

Illetve én csak feltettem egy kérdest, arra lehet szavazni. ( tudod ez egy ilyen oldal 😂).

Magyarazattal meg k.vara nem tartozok egyikőtöknek sem 😂.

2021. dec. 20. 14:11
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Na, megint egy "nyuszika, b+ a fűnyíródat"... :-DDDD

NEm tetszik, hogy nem kaptál olyan választ, amit elvártál volna.

Hát így jártál! :-DDDD

2021. dec. 20. 14:18
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezel ha nem bírod a "kritikát"?
2021. dec. 20. 14:22
 34/35 kovpet ***** válasza:
100%

"Vagy jobb kifejezéssel hálatlan."

NEM, ez nagyon rossz és értelmetlen kifejezés!

Miért kellene hálásnak lennie? Hogy megszülte? Felnevelte? Ezek alap dolgok, ezt a szülő akkor vállalja be, amikor gyereket vállal.

Ha jó szúlő valaki, akkor nem igen fordulhat elő olyan, hogy a gyereke így leszarja (ok, lehet a gyerek is barom, elfogadom, de ahogy előttem mondta valaki nagyon okosan: az ilyen szinte mindig a szülőre vezethető vissza).

2021. dec. 20. 15:04
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha neked van vagy lesz gyereked, borítékolható, hogy 18 évesen lelép otthonról és többet nem látod. Akkor majd jöhetsz ide megint pampogni. :D
2021. dec. 20. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!