Mi a véleményetek az alábbi szituációról? Apuka elviszi láthatásra a gyerekeket... (többi lent)
Min vesztek össze?
Gyanítom, hogy pont a gyerekeken. Mondjuk a barátnő közölte, hogy elege van a férfi gyerekeiből.
Nagyon gyakori ez olyan esetben, amikor a nő fiatal, és érett pasit akar, csak éppen gyerek nélkül. Gyerek hétközben nincs is, és a nő azért küzd, hogy hétvégén se legyen. A férfi meg behódol, egyrészt, hogy a nő ne vonja meg tőle a punciját, másrészt, ami itt is kiderült, hogy a lakhatása is veszélybe kerülne. Úgyhogy, kérdező, ezért volt lényeges, amit 15-ös kérdezett (aki egyébként nem én vagyok, de bennem is fölmerült ugyanez).
Nyitókérdésre válaszolva:
Mi a véleményem?
Az, hogy okádék ez a férfi. Apaként megbukott.
Az nem jut az eszedbe, hogy az új nő utálja a gyerekeidet? Nyilván nem a semmin vesztek össze.
A csaj helyében, ha már gyerekes pasival állok össze, akkor 2 hetente arra az egy napra elmegyek az anyámhoz, barátnőhöz, vagy akárhova. Akkor a kölykök nem készítenek ki, de időt tölthetnek az apjukkal, aki normálisan tud rájuk figyelni.
Azért nem elhanyagolható kérdés kinek a házában élnek?
mert ha pl az új nőcié. Akkor igem jobb ha hazahozta a gyerekeket.
"igen, a volt férjem költözött a barátnőjéhez. Bár ez nem tudom miért számít...?"
Lehet pl, hogy összecirkuszoltak, és akkor tűnjön onnan a gyerekeivel együtt, ilyen is elhangozhatott akár, ezért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!