Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi szituációról? Apuka elviszi láthatásra a gyerekeket... (többi lent)

Figyelt kérdés
Kb 2 óra múlva összevesznek a barátnőjével, erre összepakolja a gyerekeket és hazahozza őket. Ez ráadásul már másodjára fordul elő. Emiatt nekem is félbe kellett megint szakítanom a programom. Normálisan reagálta le az apuka a helyzetet?
2021. dec. 18. 18:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
97%

Min vesztek össze?

Gyanítom, hogy pont a gyerekeken. Mondjuk a barátnő közölte, hogy elege van a férfi gyerekeiből.

Nagyon gyakori ez olyan esetben, amikor a nő fiatal, és érett pasit akar, csak éppen gyerek nélkül. Gyerek hétközben nincs is, és a nő azért küzd, hogy hétvégén se legyen. A férfi meg behódol, egyrészt, hogy a nő ne vonja meg tőle a punciját, másrészt, ami itt is kiderült, hogy a lakhatása is veszélybe kerülne. Úgyhogy, kérdező, ezért volt lényeges, amit 15-ös kérdezett (aki egyébként nem én vagyok, de bennem is fölmerült ugyanez).

Nyitókérdésre válaszolva:

Mi a véleményem?

Az, hogy okádék ez a férfi. Apaként megbukott.

2021. dec. 18. 23:17
 22/29 anonim ***** válasza:
50%

Az nem jut az eszedbe, hogy az új nő utálja a gyerekeidet? Nyilván nem a semmin vesztek össze.

A csaj helyében, ha már gyerekes pasival állok össze, akkor 2 hetente arra az egy napra elmegyek az anyámhoz, barátnőhöz, vagy akárhova. Akkor a kölykök nem készítenek ki, de időt tölthetnek az apjukkal, aki normálisan tud rájuk figyelni.

2021. dec. 19. 00:58
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Elvinnie is felesleges volt csak utaztatva lett szegény.
2021. dec. 19. 00:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem elhanyagolható kérdés kinek a házában élnek?

mert ha pl az új nőcié. Akkor igem jobb ha hazahozta a gyerekeket.

2021. dec. 19. 06:46
 25/29 A kérdező kommentje:
20: az előző szeptemberben vagy októberben történt, már nem emlékszem. A második pedig tegnap. Amúgy tavasz óta vannak együtt, szóval több éves időtávlatról szó sincs.
2021. dec. 19. 12:05
 26/29 A kérdező kommentje:
21: nem a gyerekeken vesztek össze, hanem azon, hogy a volt férjem nem azt vette meg a boltban amit kellett volna, és ezen kaptak össze. De ezt is csak a gyerekektől tudtam meg.
2021. dec. 19. 12:12
 27/29 A kérdező kommentje:
22: remélem nem ilyen gerinctelen egyik sem. A nő sem, mert egyik gyerekem sem ad rá okot, és a volt férjem sem, hogy ezt eltűrje, ha így lenne...
2021. dec. 19. 12:17
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"igen, a volt férjem költözött a barátnőjéhez. Bár ez nem tudom miért számít...?"

Lehet pl, hogy összecirkuszoltak, és akkor tűnjön onnan a gyerekeivel együtt, ilyen is elhangozhatott akár, ezért kérdeztem.

2021. dec. 19. 13:10
 29/29 Savlekotő ***** válasza:
100%
Én csak a gyerekeket sajnálom a mai összeömlesztett borzalmakban amit családnak hívnak pedig szarkupacok..
2021. dec. 19. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!