Mi a véleményetek az alábbi szituációról? Apuka elviszi láthatásra a gyerekeket... (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb 2 óra múlva összevesznek a barátnőjével, erre összepakolja a gyerekeket és hazahozza őket. Ez ráadásul már másodjára fordul elő. Emiatt nekem is félbe kellett megint szakítanom a programom. Normálisan reagálta le az apuka a helyzetet?2021. dec. 18. 18:35
11/29 A kérdező kommentje:
9: Ez több okból sem megoldható. Leginkább a volt férjem nem akarná, de a barátnője sem.
2021. dec. 18. 19:31
12/29 anonim válasza:
A gyerekeknek nincs biztonságérzetük a heti váltásos módszernél, nem is szeretik, a fejük fölött szoktak erről dönteni. Nagyon rossz úgy felnőni, hogy nincs egy biztonságos hely, hanem oda-vissza adogatják őket.
13/29 anonim válasza:
Mivel botrányokat csinálnak a gyerek jelenlétében, ettől fogva nincs joguk követelőzni, hogy hadd legyen náluk, és hallgassa a botrányukat. A kicsi pszichés védelmében erre hivatkozva kérhetnéd, hogy ne engedjék, hogy elvigye, mivel ilyen körülmények közé viszi.
14/29 anonim válasza:
#8: Neked a saját programod volt a fontos, nem a gyereké. Nem úgy rendezték, nem mindig lehet. Gondolom te sem véletlenül váltál el tőle, azt se lehetett volna kisujjeltartós kávézás közben megoldani. Ne legyál álszent.
15/29 anonim válasza:
A férjed lakik a nő lakásában?
16/29 anonim válasza:
Mármint az exed, úgy értem a kérdést.
17/29 A kérdező kommentje:
12: nincs nálunk heti váltás, csak példaként írtam, hogy akkor mi lenne.
2021. dec. 18. 20:06
18/29 A kérdező kommentje:
14: nyilván nekem sem volt mindegy. A gyerekeknek sem. Amúgy egyik alkalommal épp kozmetikusnál voltam, amikor rámtelefonált a volt férjem, tehát nem kötelezően szexeltem épp, mint ahogy te gondolod...
2021. dec. 18. 20:09
19/29 A kérdező kommentje:
15: igen, a volt férjem költözött a barátnőjéhez. Bár ez nem tudom miért számít...?
2021. dec. 18. 20:11
20/29 anonim válasza:
Ez a két alkalom milyen soros volt? Mert ha az 5 év alatt történt a kettő,azt ki bírod te is,de ha két egymást követő hétvégén,az azért gáz. Persze a gyerekeknek semmiképp sem jó. Beszéld meg az exeddel,hogy még egy ilyen alkalom,és olay láthatást fogsz kérni,ahol te is jelemn lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!