Gyamügy, költözés?
Baratnom hozzánk költözne el van indítva az eljárás a gyamugynel...folyamatos kihallgatás stb...
Gyamugynek negatívum az hogy 16,5 éves..mi lesz akkor, ha esetlegesen szét mennénk. A kérdésem az hogy erről lehet bármit írásba foglalni, hogy nekem kotelessegem eltartani rendesen ameddig nem tölti be a 18 életévét?
Mondtak, hogy a körülmények jók nálunk, az anyagi szempontból is nagyon jól állunk...nem ragoznam hogy miért van elinditva, mert volt már erről egy kérdésem...
Lényeg ennyi hogy tudunk-e írásban valamit tenni hogy hivatalos legyen az hogy nekem tényleg ott kell legyek mellette, amíg nagykorusagot be nem tölti
Nem, nem ki lett dobva, verik, stb...de teljesen mind 1 ez...van már kiirva erről nem 1 dolog...
Es nem gyamja leszek, hanem lakhely elhagyasi van indítva.
Kérdésemre keresem a választ. Köszönöm! Igen nagykorú vagyok...
Vedd feleségül,akkor nagykorúsítják őt is. De azért jól gondold meg...
Valahogy próbáljatok meg megegyezni a gyámüggyel,hogy rendszeresen nyomonkövethetik a lány életét. Iskola,és lakhely szempontból is. De amíg te vállalod a felelősséget,addig hagyjanak benneteket .
Azért az sem elhanyagolható,hogy a lány szülei ehhez mit szólnak. Mivel még kiskorú,így ők döntenek,vagy a gyámügy,ha a lány már a családból való kiemelés határán van.
Pont ez higy nem fogunk szét menni...annyi faszsag történt már hogy csak erősebb és nagyobb kötelék alakult ki koztunk...
Szülőket ki hallgatják, de nem veszik figyelembe őket.. benne van a jegyzőkönyvben...
Papír kell amivel írásba van adva és hivatalos hogy en vállalom 18 éves koráig...erre kértem választ.
És mi lenne, ha a gyámügyet kérdeznéd, van-e megfelelő nyilatkozat vagy bármi, amit elfogadnak?
Egyébként gyerekek vagytok még, semmire sincs garancia, ha ilyeneket mondasz, a gyámügy se fog komolyan venni.
Lehet te komolyan gondolod épp, de ez változhat, vagy ő gondolja meg idővel és már csak muszájból lenne veled.
A legjobb, ha valami rokona vagy ismerőse (aki nem te vagy) ír egy befogadási nyilatkozatot arra az esetre, ha szétmennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!