Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz a szülinapotokra?

Figyelt kérdés

Szóval tudni kell rólam hogy elég messze tanulok az otthonomtól és nem tudtam hazamenni a szülinapomra, ezért anyukámmal már megünnepeltük otthon előtte.

Anyukám egyik barátnője akinek a fia szintén kint tanul ismer idekint egy taxisofőrt aki megbízható és anyukámnak az az ötlete támadt hogy megkéri őt, hogy vegyen nekem egy csokor virágot és adja át a nevében. Ez így is történt, de nekem nagyon furcsa volt az egész és valahogy olyan megalázónak is érzem hogy megkért egy vadidegent hogy hozzon már nekem egy csokor virágot...

2021. dec. 11. 09:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na ebben mi a megalázó, inkább örülni kéne neki.
2021. dec. 11. 21:10
 22/26 anonim ***** válasza:
35%
Nő vagy? Fogadjunk, hogy igen.
2021. dec. 12. 00:45
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

Nemhogy örülnèl. Mármint èn fèrfikènt az ilyen pletykásakat akik főleg vènasszonyok a faluban szeretem szivatni, úgymond olajat a tűzre módszerrel. Pl van egy ismerős házaspár az utcában ahol legtöbbször ha elmegy otthonról kicsit több időre a felesèg egy nő pár házzal odèbbról már kotor is át a fèrjhez. Ezt kifigyelte egy másik nő aki szintèn ismerősöm ès már indította is a pletykálkodást hogy èn erről tudok-e meg milyen dolog ez meg ugyan mit csinálnak mikor elmegy a felesège?.. Èn meg többedik alkalommal azt találtam mondani neki hogy na ugyan szerinted mièrt az előtt megy el otthonról mielőtt megy ez a másik? Mert tud róla hogy megy. Láttátok volna milyen fejet vágott hogy nem voltam társ a pletykában ès mèg rá is tetèztem.

Szóval ne foglalkozz a pletykásokkal ès csak tegyèl olajat a tűzre, hidd el te jobban fogsz szórakozni rajtuk ha csak egyszer is kipróbálod. :D

2021. dec. 12. 09:44
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
13. Anyukád küldte, csak egy "idegen" adta át az ő nevében. Nincs ebben semmi furcsa, és nem kell többet belelátnod.
2021. dec. 12. 11:58
 25/26 anonim ***** válasza:
94%
Egyesek itt úgy viselkednek, mintha felgyújtotta volna azt a virágot. Pedig simán támadhatnak az ember fejében olyan gondolatok, hogy ez furcsa. Ez az oldal pedig arra való, hogy az ember kiírja, ha valamit nem ért. Itt nem azzal van a baj, hogy az anyuka virágot küldetett, hanem, hogy hogyan. A kérdezőnek nehéz befogadni azt, hogy meg kellett kérni hozzá egy olyan idegent, aki nem ezzel foglalkozik. Attól még biztosan hálás neki, valószínűleg nem dobta a kukába. Írjátok, hogy "komoly gondjai lehetnek a fejében", mégis támadtok a véleményetekkel. Szerintem azért ez se normális. Mióta b*szunk le valakit, aki "bolondnak" tűnik? Vicces, hogy a kérdezőt mondják rosszindulatúnak azok, akik ilyenkor húzzák a szájukat.
2021. dec. 12. 12:10
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Főleg régen bevett szokás volt ilyesmit csinálni.
2021. dec. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!