Vajon ez azt jelentené, hogy nem elég jó a kapcsolatom a szüleimmel? Coming out előtt
Na szóval a szüleimnek még nem mertem elmondani. És mivel annyi helyen hallottam, hogy ha bizalmas a kapcsolat akkor elmondja az ember. Meg olyant is, hogy valakinek az apja azt mondta, hogy csalódott, hogy nem bízott annyira benne, hogy elmondja (ott ő jött rá magától).
Szerintetek akkor nem elég bizalmas a kapcsolat közöttünk, hogy nem merem elmondani? :(
Nem biztos hogy azt jelenti.
Ha nincs párod, úgy sincs számukra jelentősége annak hogy kiről fantazialsz. Én se osztottam meg a szüleimmel hogy ki a plátói szerelmem.
Nem akarlak megbántani, de ha bizalmas lenne a kapcsolat tudnád a szüleid reakcióját erre a kérdésre. Az, hogy nekik nem tűnt fel eddig az, hogy meleg vagy, te pedig nem tudod elképzelni hogyan reagálnának a coming outodra azt mutatja nekem, hogy nem bizalmas a kapcsolatotok.
Például ha én mondanám azt, hogy meleg vagyok anyám sírna a szomorúságtól, de ugyanúgy szeretne, csak azt siratná el, hogy nem lehet unokája.
Apám nem nagyon mondana semmit, viszont onnantól mondogatná a meleg vicceket, de ugyanúgy elfogadná. (Nem vagyok egyébként meleg, mielőtt valaki félreértené)
Csak érzel valamit, hogyan reagálnának a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!