Apám szeretné, hogy lefénymásoljam a személy igazolványom, de nem mondja meg mire kell neki?
Kérte, hogy fénymásoljam le a személyi igazolványt, lakcím kártyát, de nem
szívesen adom oda úgy, hogy nem mondja meg mire kell neki. 25 éves vagyok.
Amikor meg nemet mondtam neki, kiakadt, hogy én nem bízok meg benne.
Mihez tud vele kezdeni?
Hivatalosan SEMMIT nem tud vele kezdeni. Egy másolat, amit nem a tulajdonosa ad át, pláne nem ír alá, semmit nem ér.
Nem hivatalosan, ha van ismerőse az adott helyen, akkor meg telefont, kocsit, hitelt, ...
A 'meglepetes' is lehet kellemetlen, ha pl. a nevedre irat egy autot es onnantol neked kell fizetni a biztositasat, adojat.
Amugy csatlakozom a tobbiekhez: ha rogton azzal tamad mikor nemet mondasz, hogy megsertodik mert nem bizol benne, akkor a leheto legjobb volt a megerzesed amikor nem biztal meg benne.
" Azon is gondolkodtam, hogy valamit át akar írni a nevemre, mint meglepetés és ezért nem akarja elárulni. "
Semmit nem tud átírni a nevedre, mert ahhoz ügyvéd kell és aláírás.
Hivatalosan nem sok mindenre tudja használni az aláírásod nélkül, de pl. póker oldalakon és hasonló helyeken kérnek igazolványokat. APád nem szerencsejátékos véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!