Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék, tenni édesanyám...

Mit tudnék, tenni édesanyám ellen a lent leírt esetben?

Figyelt kérdés
A korom szándékosan nem említenem pontosan, szóval édesanyám amióta elvált èdesapámtól, számunkra a 3 èdestestvèremmel mèg mèrgezőbb ember lett. Ugye ebbe a szüleim bíróság nélkül megegyeztek (papíron még házasok, de anyu meg apunak is lett más, elnem tudom mért nem vállnak) szóval megegyeztek hogy apa utal minden hónapban, 300.000 FT-ot. Ami meg is történik de, ebből édesanyám hetente 2000ret költ a dohányboltba, ami már 8000 Ft, aztán még a hajfestése a prémium borai a Csehországi hosszú hétvégèzèsei, h&m vásárol magának stb. És nekem és a 3 testvéremnek az alap szükségeinken spórol, azzal a címmel "Apátok nem utal, szóljatok neki hogy többet utaljon" láttam a tranzakciót a kis önös vàsàrlàsairól. Tehát ott tartunk hogy enni add mást nem mert " Apátok nem utal". Apa leteszi a 300.000 forintot ott van mindig időben, anya meg? semmit az ègvilàgon, csak ami keveset az állam add, nem dolgozik. És most a profi sportoló karrieremtől akar megfosztani jégkorongos lány vagyok nőttem minden kicsi új felszerelés 54.200 Ft de, én nemzetközi u16 válogatónak vagyok az egyik legesèlyesebb játékos a magyar női u16 ranglista 4. Helyen állok. És ugye ezt kéne fizetni, de ez nem is az a lényeg hogy "jajj anyuci nem fizet ki 55ezret mert hokizni akarok" hanem arról hogy Alap legszükségesebb dolgokat nem add meg nem csináltat nekem szemüveget pl mert hogy Apátok nem utal, és a tesoimnak is hiányos a ruházata.

#családi kapcsolat #Önzőanya #Elhanyagolóanya
2021. nov. 30. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem kamu, akkor azt csináld, hogy mesélj el mindent apádnak. Fizesse ő ki a cuccaidat, és annyival kevesebbet utaljon.
2021. nov. 30. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Ennyi erővel a nevedet, címedet is megadhatad volna... Töröltesd a kérdést mielőbb.
2021. nov. 30. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Gyerekeknek bank számla,apu oda utaljon. Megteheti semmi nem kötelezi,hogy anyádnak adja. Mert jelenleg ez zsebpénz.

És valóban nyugodtan kiírhattad volna neved is. A korod meg végképp.

2021. nov. 30. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
38%

#9: Nincs gyerektartás hivatalosan, mert nem váltak el.

A gyerektartást pedig az eltartó szülőnek kell adni, nem a gyereknek, legalábbis, amíg kiskorú.

Amúgy meg szerintem is kamu.

2021. nov. 30. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Töröltesd a kérdést mielőbb."

Te töröltetted? Lehet, hogy csak hetek, hónapok múlva néz vissza ide...

2021. nov. 30. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

korom szándékosan nem említenem pontosan

Mert nem vagy 16...

2021. nov. 30. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Amugy ez a történet is már volt csak törölték.
2021. nov. 30. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Heti 2e a cigi? Nem dohányzom, de az nincs heti két doboz.

H&M-et úgy írod, mintha valami luxusbolt lenne

2021. nov. 30. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
97%

ez jogilag nem gyerektartás mert nincsenek elválva a szülők.

Innentől kezdve.

1 apu neked adja a pénzt.

2 apu neked veszi a cuccot és annyival kevesbbet ad anyunak.

3 apu nem ad pénzt anyunak. Csak meghatározott dolgokra és számlát kér!

2021. nov. 30. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!