Mièrt ilyen velem? Tènyleg ennyire ki kell rekeszteni azt akinek nem topmodell alakja van?
Figyelt kérdés
Mindig is kicsit husosabb voltam az àtlagnàl, amit anyàm 9èves korom óta emleget nekem.
Sosem volt miatta önbizalmam...
Mindenki màs aztmondja szèp vagyok, ès jól àll hogy van rajtam felesleg.
Anyum ma mègis azt vàgta hozzàm hogy Sosem lesz így baràtom, sem gyerekem.
Jeleznèm hogy volt màr baràtom.
2021. nov. 30. 15:44
11/16 anonim válasza:
10: Köszi a részvétet. Igen, mondtam neki, de csak hárított és én voltam a világ szara, mert volt pofám ezzel szembesíteni.
12/16 anonim válasza:
Ameddig meg vagy elégedve magaddal és nem érzel késztetést a változásra, jól érzed magad a bőrödben addig ne érdekeljen ki mit mond gondol. Ha érdekel, zavar próbálj meg változtatni.
13/16 anonim válasza:
Lehet csak nem akarja anyukad hogy piszkáljanak bár elég furán fejezi ezt ki vagy nem értem
14/16 anonim válasza:
Az egészséges étkezés otthon kezdődik. Talán ő is hibás benne. Durván romboló, amit mond. Keveseknek van topmodel alakja. Én két szép ember ronda gyereke vagyok, nem is áltattak azzal sosem, hogy szép vagyok. Pedig inkább sovány, mint kövér vagyok. Szerencsére a szépség és boldogság nem függ össze.
15/16 anonymousreview60 válasza:
A topmodellek gizda ruhafogasok.
16/16 anonim válasza:
Lehet tul sokat jön a médiából, hogy csak az a jó, ha valaki majdnem csont s bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!