Akiknek elváltak a szülei, tartjátok/tartottátok azzal a szülőtökkel is a kapcsolatot, akivel válás után nem éltetek együtt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 13:31
11/14 anonim válasza:
Ez a szerencsésebb verzio ha legalább a gyerkőcre mindkét fél úgymond " kíváncsi ".
12/14 anonim válasza:
Igen, mert apám nem egy nárcisztikus kontollmániás senki, mint az anyám. Apa szeret minket.
14/14 anonim válasza:
2voltam mikor váltak Mama papa felnevelt.Apámat többször láttam egy faluban és volt hogy a nagyszűleim házában élt a felesêgêvel.
Azt az időt igazából nem szerettem
Anyámat felnött koromban ritkán látogattam nála sem volt az igazi jó érzês ott lenni
Nagyon sajnált őt sokat kinlódott egész életében intézeti gyerek volt az anyúkája másfél volt mikor meghalt apja lemondott róla.
Apámmal a legjobb barátnője miatt váltak el.
Sajna anyagi okok végett nem maradhadtam vele!
De talán jobb is egy alpári bunkó volt a férje.
Igazából mind kettőnél idegennek éreztem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!