Egy 3 éves kisfiú mennyit fog fel ebből ? Mit mondjak,ki vagyok?
Nem kell mondani, hogy barátnő vagy, elég csak annyit, hogy te vagy a Kriszti, vagy a Zsófi. A barátnő szót sztem nem érti olyan értelemben, ahogy azt te használod.
Ne feszülj rá, csak lazán. Aztán majd összerázódtok.
Beszéld meg a pároddal, hogy adj-e neki valamit, és ha igen, mit. Az apróságoknál, amiket írtál, semmiképp sem kell több.
Nem kell hazudni vagy titkolni hogy ki vagy, de ha nem kérdezi, az arcába sem kell dörgölni. Zsuzsi vagyok. Úgyis felfogja, hogy ott laksz apával. Ha nem laksz ott, akkor inkább apa mondja először a gyereknek, még mielőtt találkoznának veled, hogy ott lesz a barátnője is, akit Zsuzsinak hívnak.
Légy kedves, természetes, nem tolakodó.
Azt szeretném még javasolni, hogy pár órácskát hagyd őket kettesben is lenni. Lehet, hogy a gyereknek kellemetlen lenne, ha az első találkozáskor, idegenként végig nyakig benne lennél az apukás hétvégéjében. Persze az is lehet, hogy inkább rád cuppan, mert barátkozós kölyök aki szereti az új embereket, de ez ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!