Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 3 éves kisfiú mennyit fog...

Egy 3 éves kisfiú mennyit fog fel ebből ? Mit mondjak,ki vagyok?

Figyelt kérdés
Páromnak van egy becsúszott kisfia,egyéjszakás kalandból. 3-4 hetente látogatja a kisfiát pár órára. Párom többet szeretne foglalkozni a fiával de a gyerek anyja nem éppen közreműködő. A kisfiú elvileg csupa szív, szeret az apjával lenni,de hozzá van szokva,hogy apja havi egyszer,kétszer van pár órára. Olyankor végig vele játszik a párom. Végre engedélyt kapott a párom ,hogy a szombat-vasarnapot együtt töltsék. Engem nem ismer a kisfiú, és mivel fiatal is vagyok fogalmam sincs mit mondjak neki, én ki vagyok ?!? Csak nem azt,hogy apu barátnője ?! Rettegek,mi lesz. Én jóba szeretnék vele lenni. Azon gondolkodtam veszek Kinder tojást, ásványvizes kubut, valami kis játékot(még nem tudom mit) elvisszük játszótérre, nézelődni ,ebédelni. De biztos ott fog benne motoszkalni,hogy na de ki ez az idegen néni ?!
2021. nov. 29. 20:28
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ilyen helyzetben. Nagy tapasztalatom nincs ,hogy hogyan kéne felé nyitni. Én már az elején jó viszonyt szeretnék vele ápolni.
2021. nov. 29. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
DE, azt mondod, hogy apu barátnője vagy, már ha egyáltalán megkérdezi, valószínűleg nem fogja. Ne akard megvásárolni, pont elég, ha kedves vagy!
2021. nov. 29. 20:38
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Ezt bizd a párodra.
2021. nov. 29. 20:39
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Túlstresszeled. Attól még hogy 3 éves, még nem hülye. Apu barátnője/élettársa vagy. Elkényeztetned meg nem kell feleslegesen. Kérdezd meg az apját inkább, hogy mivel lepd meg a kicsit.
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell mondani, hogy barátnő vagy, elég csak annyit, hogy te vagy a Kriszti, vagy a Zsófi. A barátnő szót sztem nem érti olyan értelemben, ahogy azt te használod.

Ne feszülj rá, csak lazán. Aztán majd összerázódtok.

6/18 anonim ***** válasza:
97%
Hany eves vagy, 10? Mert nem az apja baratnoje vagy? De. Ezt is kell mondani neki, aztan csokolom. Nem kell tulgondolni.
2021. nov. 29. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:
98%
A nevedet mondod neki, de szerintem vegyél neki valami kis apróságot ajándéknak, attól valószínűleg egy kicsit megkedvel.
2021. nov. 29. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
neked se lehetnek túl nagy igényeid, ha egy ilyen pasid van, aki összevissza gyereket csinál diszkós baxásokból
2021. nov. 29. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Egy 3 éves gyermek még nem értené, hogy te vagy a barátnõ.Nincs miért aggódnod légy vele természetes és kész.Lehet, hogy nem is akar az elején semmit sem tõled.Játékot vagy valami kedvességet vehetsz neki,ami a korának megfelelõ.
2021. nov. 29. 20:46
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Beszéld meg a pároddal, hogy adj-e neki valamit, és ha igen, mit. Az apróságoknál, amiket írtál, semmiképp sem kell több.

Nem kell hazudni vagy titkolni hogy ki vagy, de ha nem kérdezi, az arcába sem kell dörgölni. Zsuzsi vagyok. Úgyis felfogja, hogy ott laksz apával. Ha nem laksz ott, akkor inkább apa mondja először a gyereknek, még mielőtt találkoznának veled, hogy ott lesz a barátnője is, akit Zsuzsinak hívnak.

Légy kedves, természetes, nem tolakodó.

Azt szeretném még javasolni, hogy pár órácskát hagyd őket kettesben is lenni. Lehet, hogy a gyereknek kellemetlen lenne, ha az első találkozáskor, idegenként végig nyakig benne lennél az apukás hétvégéjében. Persze az is lehet, hogy inkább rád cuppan, mert barátkozós kölyök aki szereti az új embereket, de ez ritkább.

2021. nov. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!