Szülők! Titeket zavarna, hogyha a sportos fiatoknak kifejezetten kövér barátnője lenne? Ha igen, akkor ezt szóvá is tennétek, vagy azért azt már nem? Ha igen, akkor konkrétan hogy?
Én a “gyerek” vagyok és igen, a szüleim vettek rá a sportra és az egészséges étkezésre, és amikor tiniként megutáltam és abba akartam hagyni, akkor nem engedték…
Azóta megszerettem, meg értem, hogy hasznos, de ezek akkor sem kellemes emlékek.
Azért tettem fel a kérdést, mert most mutattam be a szüleimnek a barátnőmet és utólag, amikor már elment, tettek rá megjegyzéseket, elég csúnya szavakkal…
Kiváncsi voltam, hogy ez mennyire normális.
Akkor nem igazán az…
Engem a fiú helyében az zavarna, ha anyám megjegyzést tenne a barátnőm testsúlyára.
Az is lehet, hogy a barátnőt is zavarja a túlsúlya, szeretne lefogyni, csak még az elején tart. Az is lehet, hogy (amennyiben nem egészségtelenül kövér, csak van rajta némi plusz) így is jól érzi magát. Amúgy nem is mindig az egyén tehet a túlsúlyáról, okozhatja pl. valamilyen hormonális probléma is. Nagyon kicsinyes és primitív dolog ilyesmit szóvá tenni.
Ő tudja!Nyilvan nem véletlen szeretett bele abba a nőbe/lányba
De egyébként láttam már ilyen “furcsa” párt nem egyszer
Bezzeg ha a pasi nagyobb darab és mellette egy csontváz nő van nem olyan fura.
Ha szereted ezt a lányt úgy ahogy van akkor ne foglalkozz mások véleményével
Amúgy tényleg elég kövér így a paraméterei alapján
Majd lefogy a sok ágy akrobata mutatványtól 😀Vagy mozogjatok együtt.Ha pedig nem önhiba hogy ilyen túlsúlyos akkor anyádék nem túl kedvesek
És a szüleid előtt nem mertél kiállni a barátnődért?
Ha ennyire dilemmába vagy azt illetően, hogy a szüleid meddig mehetnek el, még nem állsz készen a kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!