Mit tennèl, hogyan reagálnál ha a gyereked ezt tennè veled?
Figyelt kérdés
Odalopózik mögèd úgy hogy nem veszed èszre ès egyetlen egy hajszálat kitèpne a fejed tetejèről.2021. nov. 23. 22:55
21/40 anonim válasza:
Az biztos,hogy kapna reflexbol egy sallert
22/40 anonim válasza:
Nem engedném hogy ennyire unatkozzon a gyerekem 😁
Meg nem ütném az biztos, de elbeszélgetnénk arról, hogy szerinte miért szórakoztató másnak fájdalmat okozni.
23/40 anonim válasza:
Ha az elso alkalom lenne akkor kozolnem hgy ne csinaljon ilyet. ha kesobb elofordul akkor mar menne a buntetes
24/40 anonim válasza:
Ezekkel vigyázni kell, mert tesóm csinálta azt gyerekkorunkban, hogy mögémlopakodott és vagy meghúzta a hajam vagy megijesztett. Én meg reflexből pofánvertem. Leszokott róla hamar.
27/40 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy DNS tesztet akar csináltatni :)
28/40 anonim válasza:
És ez rendszeres szokása? Mert ha csak egyszer csinálta, akkor lehet, hogy DNS mintát akart szerezni, mert kételkedik abban, hogy te vagy a valódi szülője. Nekem ez is eszembe jutott. A "tréfa" meg csak álca.
29/40 anonim válasza:
mert a gyereknek aztan van penze DNS tesztre...
30/40 anonim válasza:
Lehet vudubabát akár készíteni🤔🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!