Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Idegileg tonkretes...

Mit tegyek? Idegileg tonkretesznek a szuleim…

Figyelt kérdés

A minap osszevesztek ismet, majd rajtam csattant az ostor.

Tortek, zuztak, majd anyam ugy dontott lelep itthonrol (ugyis visszajon). Kerte tolem a kulcsomat, de en nem adtam oda neki. Ekkor becsapta az ajtomat, amitol hirtelen le k. anyaztam, mert mar igy is tombolt bennem a duh. Ekkor vissza fordult, majd nekem jott. Persze, nem hagytam magam, de most ez a nyomorult nevelo apam teljesen ugy adja elo a dolgokat, hogy itt csak en voltam a hibas…

En ezt mar nem birom. Meg is lettem fenyegetve altala, hogy nekem holnaptol felejtos a net, meg a telefon, mert hogy jovok ahhoz, hogy anyamnak neki megyek…

Az egesz ugy kezdodott, hogy ez a budos dog nevelo apam ugy jott haza, hogy huzta a pofajat, mert anyam olyat fozott, amit en szeretek, es neki nem vett cigarettat sem.

Vegul megis en huztam a rovidebbet, mert csunyan belekeveredtem miattuk. Megint. Minden vitajukba belekevernek valamilyen uton-modon…

Sehova se tudok lelepni, csak a vonat ele, ami igen eselyes lesz, mert most ezt nem fogom hallgatni, hogy mIt TeTtEm..

Iden fogok erettsegizni is raadasul. Tokeletes korulmenyek a felkeszuleshez.

Van valakinek valami normalis tippje erre a helyzetre, hogy mit tehetnek?

18F

2021. nov. 23. 19:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos anyukád labilis, ha örökké ezzel drámázik hogy elmegy otthonról. Ez a sztori sajnos most veszett fejsze, de ha jól értelmezem, van egy édesanyád és az ő párja gyakorlatilag senkid, nem a vérszerinti apád. Anyuddal egyszer üljetek le kettesben beszélgetni és mondd el, hogy szereted őt, mert az édesanyád, elfogadod a döntését, hogy van egy kapcsolata, de mégiscsak ti vagytok ketten egymásnak a vérszerinti rokonok. Nektek kellene összezárni és egymás mellett kiállni.
2021. nov. 23. 19:45
 2/18 anonim ***** válasza:
31%

Azért az ciki, hogy anyádnak neki mész. Megrugdostad vagy mi? Belelökted az üvegasztalba vagy mi?

Te vagy a hunyó, öcsém. Itt akarsz gyakorin kegyelmet. Mert a lelked lángol a furdalástól. Na taka

2021. nov. 23. 19:46
 3/18 A kérdező kommentje:
#2 csak annyira mentem neki, hogy a pofonokat en kaptam megis, tehat kezet nem emeltem ra, fajdalmat nem okoztam neki. O igen.
2021. nov. 23. 19:48
 4/18 A kérdező kommentje:
Amugy meg… Gyere, elj vele 1 evet. Garantaltan megorulsz. Van, hogy gyogyszerezi magat, es hetekig nem tudsz vele szot erteni, van, hogy ezt muveli… es meg sok mas.
2021. nov. 23. 19:49
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Figyeljecsak. 18 vagy. Valahogy bírd ki ezt a pár évet amég lábra állsz. Lesz melód, pénzed és elmész. De elötte ne menj neki anyudnak. Ne legyél b.uzi.
2021. nov. 23. 19:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Most sem allt szandekomban semmi, o rontott ram a kulcsert, majd baszta ram az ajtot. Csodalkozik, hogyha valaki ilyen stresszben hozza vag egy ilyen mondatot?!
2021. nov. 23. 19:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
18éves vagy. Érettségi után összeszeded a cuccodat. Veszel 1 vonatjegyet veszprémbe és mész dolgozni a suzukihoz vagy valeohoz. Adnak szállást is, utána mondjanak amit akarnak, kikerültél a mérgező környezetből és építheted a saját életed. Az érettségiig bírd ki, utána szabad vagy
2021. nov. 23. 19:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Szeretnem kibirni, de ez ugy erzem, nehez menet lesz… Most ezutan fixen hallgathatom ezt a mait hetekig, ahogy meselve lesz mindenkinek atszinezve, hogy milyen egy szar kolyok vagyok…
2021. nov. 23. 19:55
 9/18 A kérdező kommentje:
Vagy ki tudja, mit tesznek meg ellenem.
2021. nov. 23. 19:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Raadasul nevelo apam mar hozzam is vagta azt, mikor elment anyam itthonrol, hogy kvazi ez az egesz miattam alakult igy… mikor hazajottem a sulibol, meg rendesen tudtam beszelgetni anyammal, majd hazajott ez, es felhergelte..
2021. nov. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!