Mit tegyek? Idegileg tonkretesznek a szuleim…
A minap osszevesztek ismet, majd rajtam csattant az ostor.
Tortek, zuztak, majd anyam ugy dontott lelep itthonrol (ugyis visszajon). Kerte tolem a kulcsomat, de en nem adtam oda neki. Ekkor becsapta az ajtomat, amitol hirtelen le k. anyaztam, mert mar igy is tombolt bennem a duh. Ekkor vissza fordult, majd nekem jott. Persze, nem hagytam magam, de most ez a nyomorult nevelo apam teljesen ugy adja elo a dolgokat, hogy itt csak en voltam a hibas…
En ezt mar nem birom. Meg is lettem fenyegetve altala, hogy nekem holnaptol felejtos a net, meg a telefon, mert hogy jovok ahhoz, hogy anyamnak neki megyek…
Az egesz ugy kezdodott, hogy ez a budos dog nevelo apam ugy jott haza, hogy huzta a pofajat, mert anyam olyat fozott, amit en szeretek, es neki nem vett cigarettat sem.
Vegul megis en huztam a rovidebbet, mert csunyan belekeveredtem miattuk. Megint. Minden vitajukba belekevernek valamilyen uton-modon…
Sehova se tudok lelepni, csak a vonat ele, ami igen eselyes lesz, mert most ezt nem fogom hallgatni, hogy mIt TeTtEm..
Iden fogok erettsegizni is raadasul. Tokeletes korulmenyek a felkeszuleshez.
Van valakinek valami normalis tippje erre a helyzetre, hogy mit tehetnek?
18F
Azért az ciki, hogy anyádnak neki mész. Megrugdostad vagy mi? Belelökted az üvegasztalba vagy mi?
Te vagy a hunyó, öcsém. Itt akarsz gyakorin kegyelmet. Mert a lelked lángol a furdalástól. Na taka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!